Netflix oprește temporar toate proiectele și achizițiile viitoare din Rusia

Netflix oprește temporar toate proiectele și achizițiile viitoare din Rusia
scris 3 mar 2022

Netflix a oprit temporar toate proiectele și achizițiile viitoare din Rusia, pentru a evalua impactul invadarea Ucrainei de către Moscova, a declarat miercuri pentru Reuters o sursă familiarizată cu chestiunea.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Gigantul de streaming avea patru seriale în limba rusă în producție și post-producție, inclusiv ”Zato”, o dramă polițistă.

ENGIE Romania - Noi prefinanțăm schema de sprijin în vigoare CITEȘTE ȘI ENGIE Romania - Noi prefinanțăm schema de sprijin în vigoare

Rusia se confruntă cu un boicot în industria filmului și a televiziunii, scrie News.ro.

Festivalul de film de la Cannes a emis o declarație marți în care spune că va interzice participarea delegațiilor oficiale ruse de la festivalul său din 2022, dacă nu se încheie conflictul din Ucraina.

Emanuel Poștoacă, Nordis Group: Oferim servicii complete, la cel mai înalt standard, pentru turiști, proprietari și investitori CITEȘTE ȘI Emanuel Poștoacă, Nordis Group: Oferim servicii complete, la cel mai înalt standard, pentru turiști, proprietari și investitori

La începutul acestei săptămâni, Netflix a declarat că, în circumstanțele actuale, nu are de gând să adauge canale de stat la serviciul său rusesc, în ciuda unei reglementări care i-ar impune să distribuie canale susținute de stat. Rusia este una dintre cele 190 de țări în care este disponibil serviciul Netflix.

viewscnt
Afla mai multe despre
netflix
rusia