Prima TV și televiziunile din Grupul Clever au lansat grila de toamnă în cadrul CleverFEST, un eveniment cu presa și industria de advertising

Profit.ro
Profit.ro
scris 24 sep 2021

Florin Călinescu este surpriza toamnei la Prima TV!

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Televiziunile Grupului Clever (PrimaTV, Look Sport, LookSport2, LookSport3, LookSport+, Look 4K, Profit News, AgroTV, Cinemaraton, ComedyEst și CineEst) și-au prezentat grilele de toamnă la evenimentul CleverFEST, alături de vedetele trustului și de nume importante din sport, presă, publicitate și nu numai.

Prima TV, postul de televiziune generalist din portofoliul Grupului Clever, mizează pe autenticitate, savoare locală, umor, spirit liber si originalitate. Porția de umor va fi zilnică la Prima TV. Din octombrie, postul TV a anunțat în fața reprezentanților din presă, industria de advertising și publicitate, revenirea lui Florin Călinescu pe micul ecran. Acesta va realiza, din octombrie, la Prima TV, un show de televiziune complet, în care umorul specific marelui om de televiziune va fi servit la ceas de seară telespectatorilor. Iar prima sa apariție la Prima TV va fi cea din studioul de fotbal, sâmbătă, 25 septembrie, emisiune care va fi difuzată înainte de meciul din Liga 1, FCSB – Academica Clinceni, unde el va urma să comenteze alături de Bogdan Cosmescu.

Pe umor mizează și Cârcotașii, în emisiunea ajunsă la cel de-al 44 lea sezon. Cronica Cârcotașilor, prezentată de Ioana Petric și Codruț Keghes, se vede la Prima TV în fiecare vineri, de la ora 20.00. Întreaga echipă pleacă în acest nou sezon la vânătoare de bâlbe.

Horia Vîrlan revine și el în această toamnă la Prima TV cu o nouă emisiune culinară în care îl va avea ca partener de călătorie pe Cove. Cei doi vor străbate țara în lung și în lat după rețete, obiceiuri, tradiții, oameni savuroși, autentici.

Și tot pe umor și exclusivități mizează și Cristi Brancu la Exclusiv Vip. Din această toamnă, Cristi are doi invitați permanenți, Chef Amalia Bellantoni și Dj Morris.  Distracția e la cote maxime iar fetele- Giulia, Ioana Petric și Gabriela Marin- sunt pregătite de un nou sezon Hai cu fetele, pentru că o fată are întotdeauna multe de povestit.

Printr-un moment poetic de excepție, Mircea Dinescu le-a prezentat jurnaliștilor și advertiserilor prezenți la lansarea grilei de toamnă Prima TV, sezonul doi al emisiunii Poezie și delicatețuri. Iar Dragoș Pătraru a vorbit despre televiziune, rolul ei în viață cetății, dar și despre Starea nației.

Umorul ia cu asalt micul ecran, la Prima TV, în această toamnă cu 2 seriale de sitcom originale, Oportuniștii și Secretele Președintelui. Sunt 2 producții 100% românești care îi vor delecta pe telespectatori în fiecare zi de sâmbătă și duminică.

Așteptat cu interes, momentul echipei de știri din spatele FOCUS a fost unul aplaudat intens. Andreea Berecleanu a vorbit despre importanta echilibrului jurnalistic și despre spiritul #focus. Sebastian Zachmann, realizatorul Insider politic la Prima TV, a povestit despre modul în care, în acest sezon, își va ghida invitații către răspunsuri sincere și…neoficiale. Pentru Adriana Nedelea momentul a fost unul potrivit pentru a pune pe tapet discuții serioase despre economie, Realizatoarea Orei de profit.ro, difuzată de Prima TV în fiecare duminică, își propune să traducă pe înțelesul telespectatorilor deciziile politicienilor și cum le afectează viața de zi cu zi.

Irina Gologan și Daniel Osmanovici rămân, și în această toamna, matinalii de serviciu. Focus la Prima Ora continuă să aducă, dimineață de dimineață, informații relevante telespectatorilor Prima TV.

CleverFEST, festivalul televiziunilor din Grupul Clever, a avut în prim plan și sportul. Grila de toamnă a canalelor LOOK este una dintre cele mai complete din România, cu zeci de competiții de top, difuzate în fiecare zi a săptămânii. În fața invitaților, Emil Grădinescu, Florin Răducioiu și medaliata cu argint la Tokyo, Ana Maria Brânză, au vorbit despre importanța sportului și despre ce aduce toamna aceasta pe canalele LOOK: spectacol, adrenalina, competitie si emotie! LOOK SPORT are cea mai diversificata ofertă de programe de sport - cele mai multe discipline sportive difuzate live. Canalele LOOK SPORT sunt cele care  difuzează mai multe competiții sportive: peste 2000 de evenimente sportive transmise live pe toate canalele LOOK SPORT în cele 266 de zile ale anului 2021, de la 1 ianuarie până la ora evenimentului CleverFEST. Adica o medie de circa 11 evenimente pe zi, care traduse în ore de live însumează peste 5300 de ore! Cele mai importante competiții transmise de LOOK SPORT sunt: UEFA Champions League, Liga 1, Liga 2, Cupa României, Campionatul Spaniei - La Liga, Campionatul Italiei - Serie A, Campionatul Germaniei – Bundesliga, Campionatul Franței - Ligue 1, Campionatul Portugaliei, Campionatul Turciei, Campionatul Scoției, Campionatul Olandei, meciuri din Preliminariile Cupei Mondiale de Fotbal din 2022, toate cupele europene de handbal masculin și feminin, Campionatele Mondiale de handbal masculin și feminin, Campionatele Europene de handbal masculin și feminin, turnee de tenis ATP 250, Davis Cup, FED Cup, Campionate naționale de polo, baschet, tenis de masă, Formula 1, Formula 2, Formula 3, Moto GP, Moto 2, Moto E, Campionatul de Motociclism viteză Moto RC, Campionatul Național de Raliuri, Campionatul Național de Viteză în coastă, SuperRally, Gale de MMA, Etape de Cupă Mondială de Gimnastică Artistică, etape de Cupă Mondială de Gimnastică Ritmică.

Surprizele toamnei nu se opresc aici în Grupul Clever. Luna octombrie vine cu relansarea Profit News. Cu o echipă de jurnaliști de top- Adriana Nedelea, Alina Manolache, Cristi Citre, Raluca AL Haddad, Constantin Rudnițchi, Ciprian Aron și Cătălin Vrânceanu, cu știri din lumea afacerilor, dar si stiri de interes general, Profit News aduce smart business TV in casele telespectatorilor.

Prima TV face parte din Grupul Clever, dezvoltat de Adrian Tomșa. Grupul Clever este unul dintre cei mai importanți jucători din piața românească, cu un portofoliu care cuprinde 11 canale de televiziune (Prima TV, LOOKSPORT+, LOOKSPORT, LOOKSPORT 2, LOOKSPORT 3, LOOK 4K, PROFIT NEWS, AGRO TV, CINEMARATON, COMEDY EST, CINE EST), 6 site-uri (looksport.rolookplus.rolookmedica.roagro-tv.roprofit.roprimatv.rofocusprimatv.ro și servuscluj.ro ) și platforma online PrimaPlay.ro

viewscnt
Afla mai multe despre
prima tv
clever
profit news