Proiectul de închidere a singurei agenții naționale de presă din Australia a fost suspendat

Proiectul de închidere a singurei agenții naționale de presă din Australia a fost suspendat
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 mar 2020

Planurile de închidere a singurei agenții naționale de știri din Australia, Australian Associated Press, au fost suspendate joi după ce conducerea instituției a primit oferte de preluare de la potențiali cumpărători, informează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

AAP a anunțat la sfârșitul lunii februarie că va fi nevoită să-și închidă porțile, însă conducerea a indicat într-un e-mail transmis joi angajaților că aceste planuri au fost suspendate pe perioada examinării ofertelor de preluare avansate de mai mulți cumpărători, scrie Agerpres.

Măsurile decise de Guvern pentru sprijinirea mediului de afaceri, primite pozitiv de antreprenori, dar sunt așteptate în continuare planuri concrete de susținere CITEȘTE ȘI Măsurile decise de Guvern pentru sprijinirea mediului de afaceri, primite pozitiv de antreprenori, dar sunt așteptate în continuare planuri concrete de susținere

"Această evoluție nu a fost anticipată nici de conducere, nici de consiliul de administrație sau de acționarii AAP", a explicat în mesaj directorul executiv al agenției, Bruce Davidson.

Responsabilii AAP au refuzat să dezvăluie identitatea părților interesate de preluare, invocând acorduri de confidențialitate.

Luna trecută, managerii acestei agenții cu aproximativ 180 de angajați au anunțat închiderea instituției după ce principalii acționari - News Corp Australia și grupul de presă Nine Entertainment - au considerat că "nu mai este rentabilă".

viewscnt
Afla mai multe despre
australia
australian associated press
agentie de presa