Publică anunțuri despre fonduri europene prin Manpres, în ziare naționale. În cadrul Măsurii 3 - Granturi pentru investiții

Publică anunțuri despre fonduri europene prin Manpres, în ziare naționale. În cadrul Măsurii 3 - Granturi pentru investiții
scris 8 dec 2020

 

În cadrul Măsurii 3 - Granturi pentru investiții sunt obligatorii anumite cheltuieli pentru promovarea programului, după cum urmează:

  • Un Anunț/comunicat de presă privind începerea proiectului – în valoare de 1.500 lei (fără TVA ) 1 apariție/ 1 pagină color; Prețul de 1.500 de lei este valabil doar în luna decembrie (este 50% discount față de prețul obișnuit)
  • Un Anunț/comunicat de presă la finalizarea proiectului - în valoare de 1500 lei (fără TVA ) 1 apariție/ 1 pagină color (și aici, prețul de 1.500 de lei este doar pentru luna decembrie).

Anunțurile se vor publica, conform Manualului de Identitate Vizuală, color o pagină A4!

Pentru fiecare anunț publicat va livrăm 5 exemplare ale ediției tipărite ale Ziarului News în care a fost publicat Anunț/comunicat de presă privind începerea/ finalizarea proiectului, pentru a fi puse la dosarul proiectului.

Oferta este necesară pentru înscrierea în cadrul măsurii “Granturi pentru investiții acordate IMM-urilor” din cadrul schemei de ajutor de stat instituită prin ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19, cu completările și modificările ulterioare.

Date contact pentru publicare Anunț/comunicat de presă: AGENȚIA DE PUBLICITATE MANPRES S.R.L.

Persoana de contact: Mihai Manea

Telefon 0722 341 546

e-mail: office@manpres.ro  

Site: www.agentiadepublicitatemanpres.ro

viewscnt
Afla mai multe despre
manpres
fonduri europene
anunturi