Se lansează emisiunea Pe Cont Propriu, în parteneriat cu Profit News TV și profit.ro

Se lansează emisiunea Pe Cont Propriu, în parteneriat cu Profit News TV și profit.ro
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 mar 2024

Vrei să afli povestea din spatele unor branduri de succes românești (ototo, SanoPass, neakaisa.ro, Calif, Nexus Gaming, OmniConvert, și alții)? Oamenii întreprinzători sunt cei care schimbă lumea și pot aduce bunăstare. Mediul de business poate schimba România. Acesta este principiul care stă în spatele acestei emisiuni.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pe Cont Propriu este o emisiune cu, pentru, și despre antreprenori. Se adrează întreprinzătorilor, creatorilor de afaceri sau altor persoane dibace, care îndrăznesc să viseze și reușesc să-i molipsească pe cei din jurul lor cu acest curaj.

În fiecare episod vor fi invitați oameni de succes, care știu ce înseamnă să fii „pe cont propriu”, în business, viață, sau urmărind o pasiune. Persoanele și poveștile lor vor fi cele care vor conta, nu mesajele de marketing ale unor companii.

Radu Bălăceanu și Răzvan Savu vor fi gazdele acestei emisiuni. Cu experiență atât în companii mari internaționale, cât și în companiile proprii, cei doi prezentatori vor pune întrebările care contează. Intrând în tehnicalitățile motivației de a fi „pe cont propriu”, misiunea lor este să scoată la lumină informații pentru alți români cu un spirit întreprinzător.

Radu Bălăceanu este co-fondator Lifebox.ro, fost Managing Director pentru FoodPanda România și participant ca speaker în zeci de evenimente HoReCa și Tech. Radu a fost mentor AVE și este mentor F&B și lector SkillLab.

Răzvan Savu este fost Country Manager pentru IDC, o companie de cercetare de piață și Management Consultant, cu o experiență de peste 10 ani. Răzvan a participat în zeci de evenimente ca speaker și organizator și a luat peste 150 de interviuri cu diverși executivi din România.

Pe Cont Propriu este disponibil din 8 martie, vinerea de la ora 20:00 și sâmbăta de la 10:00, în reluare, pe Profit News TV și profit.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
profit news tv
pe cont propriu