Horia Ivanovici revine în televiziune după 10 ani de pauză la Prima Sport 1

Horia Ivanovici revine în televiziune după 10 ani de pauză la Prima Sport 1
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 mar 2024

Horia Ivanovici revine în televiziune după 10 ani de pauză. Clever Group anunță cea mai importantă mutare a începutului de an din peisajul media de sport din România: Fanatik Superliga începe din acest week-end pe Prima Sport 1! Prima ediție a popularului talk-show moderat de Horia Ivanovici va fi difuzată sâmbătă, 9 martie, de la ora 19.00, pe Prima Sport 1.  În vizorul jurnalistului sportiv Horia Ivanovici și al invitaților săi din prima ediție va fi derby-ul  Rapid -FCSB.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Unul dintre cele mai longevive și cunoscute talk show-uri sportive din România, Fanatik Superliga va acoperi meciurile și evenimentele importante din fiecare etapă de fotbal a celei mai importante competiții sportive. Cei mai apreciați și influenți specialiști, știrile exclusive, declarațiile tari, analizele tehnico-tactice, polemicile din jurul arbitrajului și vocile suporterilor vor fi ingredientele de bază ale noii emisiuni de pe Prima Sport 1. Combinând stilul inconfundabil al moderatorului Horia Ivanovici (peste 25 de ani de experiență și mii de emisiuni în palmares) și al echipei sale cu profesionalismul, calitatea și numele îndrăgite ale canalelor Prima Sport, beneficiind de suportul reputațional al EAD, deținătorul drepturilor de televizare, Fanatik Superliga are un singur obiectiv: să ajungă cât mai repede la sufletul tuturor fanilor din România! “Îi urăm bun venit lui Horia în familia Prima Sport si Clever Group. Suntem convinsi că împreună vom face o echipă fantastică pentru fanaticii suporteri ai fotbalului românesc. Canalele Prima Sport sunt gata să ofere publicului emisiuni noi si dinamice, cât mai aproape de spiritul suporterului pasionat de fotbal”, spune George Petrule, directorul de programe Prima Sport - Clever Group.

Pentru Horia Ivanovici reîntoarcerea „pe sticlă” după o absență de 10 ani vine cu emoții, dar și cu dorința de ale oferi celor de acasă un show sportiv de neegalat. „De-abia aștept! Marele câștig va fi al privitorilor, al microbiștilor, care vor avea o nouă emisiune de week-end la TV, în care se va dezbate fenomenul pe care noi, românii, îl iubim atât de mult, fotbalul, cu emoție, dar și fără menajamente. Dar gata cu vorbăria, să facem show!”

Fanatik Superliga va putea fi urmărită live pe Prima Sport 1, în fiecare sâmbătă de la 19.00, dar și pe platforma www.primaplay.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
horia ivanovici
prima sport 1