Serviciul HBO GO, disponibil prin abonare directă în România și alte trei țări din Europa

Serviciul HBO GO, disponibil prin abonare directă în România și alte trei țări din Europa
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 nov 2017

Serviciul HBO GO este disponibil și prin abonare directă în România și în Ungaria, Republica Cehă și Slovacia, începând din 13 noiembrie, prima lună de abonament fiind gratuită.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

După prima lună, prețul lunar pentru HBO GO va fi de 19,99 lei, iar plata abonamentului se va face prin cardul bancar folosit pentru înregistrare. Serviciul va fi în continuare disponibil și prin intermediul operatorilor autorizați. informează HBO.

Serviciul online premium HBO GO oferă acces la numeroase producții HBO, seriale originale, filme și documentare, producții locale HBO Europe, dar și seriale de la alți producători de conținut premium, filme de succes și programe pentru copii, scrie News.ro.

Pe HBO GO pot fi urmărite toate sezoanele serialelor originale HBO de succes (”Urzeala tronurilor/ Game of Thornes”, ”Westworld” și ”Silicon Valley”), alături de seriale clasice precum ”Totul despre sex/ Sex and the City”, ”Clanul Soprano/ The Sopranos” și ”Cartelul crimelor/ The Wire”. Abonații vor avea acces și la producțiile locale HBO Europe, inclusiv toate sezoanele unor seriale precum ”Umbre”, ”Valea Mută”, și o selecție de documentare apreciate de critici și premiate la festivaluri.

Medien Holding, firma care administrează România Liberă, a intrat în insolvență. Societatea lui Remus Borza, numită administrator la cererea KPMG. Decizia nu este definitivă CITEȘTE ȘI Medien Holding, firma care administrează România Liberă, a intrat în insolvență. Societatea lui Remus Borza, numită administrator la cererea KPMG. Decizia nu este definitivă

În plus, oferta HBO GO va conține filme noi de succes în premieră – ”Frumoasa și bestia”, ”T2. Trainspotting”, ”Jackie” și ”Assassin’s Creed: Codul asasinului” - un catalog extins de filme, peste 450 de episoade de programe pentru copii, dar și seriale de la alți furnizori de conținut – ”Povestea slujitoarei/ Handmaid’s Tale”, ”Babylon Berlin”, ”Tânărul papă/ The Young Pope”, ”Miliarde/ Billions”, ”Twin Peaks” și ”Luther”. Noi titluri sunt adăugate săptămânal, iar multe dintre premiere sunt simultane cu cele din SUA.

,,HBO GO distribuit prin intermediul operatorilor parteneri este deja un succes în Europa Centrală și ne dorim să mergem mai departe și să oferim acces la conținutul premium HBO fanilor serialelor din aceste țări. Noua ofertă de abonare directă la serviciul HBO GO este un pas firesc pentru noi, după reușita lansării serviciilor de streaming HBO în Spania, Suedia, Danemarca, Norvegia și Finlanda”, a declarat Hervé Payan, CEO HBO Europe.

HBO GO este disponibil pe computer, smartphone, tabletă, PlayStation 3 și 4, Chromecast, Apple TV 4 și anumite modele de televizoare smart Samsung. Fiecare abonat HBO GO poate înregistra până la cinci dispozitive și poate urmări HBO GO simultan pe două dintre ele. 

În Europa, HBO operează în 17 țări. În Scandinavia, HBO Nordic, cunoscut drept The Home of Series, oferă serviciul de video on demand direct consumatorilor și prin operatorii parteneri din Suedia, Norvegia, Finlanda și Danemarca.

În Spania, HBO España este disponibil abonaților ca serviciu SVOD, dar și prin parteneriatul său exclusiv cu Vodafone și oferă clienților opțiunea să acceseze serviciul de streaming via Vodafone TV sau pe computer, smartphone și tabletă.

În Europa Centrală, HBO este disponibil abonaților din România, Ungaria, Republica Cehă, Slovacia, Polonia, Bulgaria, Slovenia, Croația, Serbia, Muntenegru, Macedonia și Bosnia și Herțegovina. 

viewscnt
Afla mai multe despre
hbo go