Vice Media a disponibilizat 2% din angajații din SUA, Canada și Europa

Vice Media a disponibilizat 2% din angajații din SUA, Canada și Europa
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 iul 2017

Vice Media a disponibilizat 2% din cei 3.000 de angajați ai companiei din Statele Unite ale Americii, Canada și Europa, în timp ce își urmează planul de expansiune la nivel internațional și de lansare a Vice Studios, informează variety.com.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit unei surse, au fost disponibilizați 60 de angajați din mai multe departamente, scrie News.ro.

Un repezentant al companiei a confirmat disponibilizările, dar a refuzat să ofere alte detalii.

VIDEO Prezentare Google: Cum vor arăta reclamele în mediul virtual CITEȘTE ȘI VIDEO Prezentare Google: Cum vor arăta reclamele în mediul virtual

Recent, Vice a anunțat că a primit o investiție de 450 de milioane de dolari de la firma TPG, sumă care va contribui la finanțarea expansiunii internaționale a companiei și la lansarea Vice Studios, marcând realizarea unui nou pas către crearea unor programe originale bazate pe scenarii.

Cu investiția firmei TPG, compania Vice, cu sediul în Brooklyn, New York, are o valoare estimată la 5,7 miliarde dolari.

Vice Media are ca obiectiv operarea în peste 80 de țări până în primul trimestru al anului 2018 și a semnat acorduri de distribuție cu parteneri din întreaga lume. Ca parte a acestui plan, Vice deschide birouri în Mumbai și Dubai în următoarele câteva luni și plănuiește să se dezvolte în țări în care operează deja, inclusiv în Brazilia.

Atât în piețele noi, cât și în cele în care există deja, Vice va face angajări pentru dezvoltarea producției video, potrivit aceleiași surse. Angajările vor fi făcute pentru conținutul fără scenariu, dar și pentru Vice Studios – care va produce conținut de divertisment bazat pe scenariu pentru televiziune, dar și filme și programe dedicate dispozitivelor mobile și platformelor digitale.

viewscnt
Afla mai multe despre
vice media
sua
canada