YouTube blochează la nivel global toatele canalele media rusești finanțate de stat

YouTube blochează la nivel global toatele canalele media rusești finanțate de stat
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 mar 2022

YouTube a anunțat că blochează la nivel mondial, canalele media rusești finanțate de stat, ”începând de acum”, conform CNN.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

”Regulile comunității noastre interzic conținutul care neagă, minimizează sau trivializează evenimentele violente bine documentate, așadar eliminăm conținutul despre invazia Rusiei în Ucraina, care încalcă această politică. În conformitate cu aceasta, începând de acum, blocăm și canalele YouTube asociate cu mass-media rusă finanțată de stat, la nivel global”, potrivit unui comunicat publicat de YouTube.

7 zile, 7 nopți și 7 experiențe de trăit în Malta, Insula Mierii CITEȘTE ȘI 7 zile, 7 nopți și 7 experiențe de trăit în Malta, Insula Mierii

Compania de tehnologie a precizat, vineri, pe Twitter că a început să blocheze canalele YouTube RT și Sputnik din Europa. De asemenea, YouTube a luat deja alte măsuri de la invazia Rusiei, scrie News.ro.

”Am întrerupt monetizarea și am limitat semnificativ recomandările pentru canalele media finanțate de stat din Rusia. Ambele acțiuni sunt globale și nedefinite. Echipa noastră de încredere și siguranță a lucrat pentru a elimina rapid conținutul care încalcă drepturile. Am eliminat sute de canale și mii de videoclipuri pentru încălcarea regulamentului comunității, inclusiv politicile noastre privind practicile înșelătoare și dezinformarea”, se mai arată în comunicatul citat.

viewscnt
Afla mai multe despre
youtube
rusia