MedLife investește 700.000 euro în prima hyperclinică din Brăila

MedLife investește 700.000 euro în prima hyperclinică din Brăila
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 nov 2017

Furnizorul de servicii medicale MedLife a deschis prima hyperclinică în Brăila, ce oferă servicii integrate de ambulator, imagistică și analize de laborator, în urma unei investiții de 700.000 de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Hyperclinica MedLife Brăila are o suprafață de 540 de metri pătrați și furnizează pacienților servicii medicale multidisciplinare și tratamente pentru 24 de specialități, printre care neurologie, cardiologie, ginecologie, ecografie, pediatrie, gastroenterologie, ORL și dermatologie. Noua unitate cuprinde o sală de investigații gastroenterologice, un salon și 14 cabinete medicale destinate consultațiilor și investigațiilor clinice și paraclinice. Echipa medicală este formată din circa 60 de angajați, medici și personal de suport.

Conglomeratul chinez CEFC, care deține fostul Rompetrol, s-a aliat cu grupul Penta, intrat în România cu jocuri de noroc și farmacii, pentru a cumpăra proprietarul Pro TV CITEȘTE ȘI Conglomeratul chinez CEFC, care deține fostul Rompetrol, s-a aliat cu grupul Penta, intrat în România cu jocuri de noroc și farmacii, pentru a cumpăra proprietarul Pro TV

"Inaugurarea unei noi hyperclinici și prima din Brăila, cea de-a 19-a din portofoliul MedLife, susține planurile noastre de extindere și dezvoltare națională. Am început în expansiune și continuăm în același ritm accelerat, urmând direcția pe care am anunțat-o încă de la începutul anului către investitorii și acționarii noștri. Vom prospecta în continuare piața în vederea extinderii la nivel național în orașele cu o populație medie, atât prin achiziții, cât și prin proiecte de tip green field”, a spus Mihai Marcu, președinte și CEO al MedLife.

MedLife a înregistrat în primele 9 luni o cifră de afaceri de 459,1 milioane lei, cu 27% peste rezultatul aferent perioadei similare a anului trecut, și un profit operational mai mare cu 154,4%, de 29,1 milioane lei.

Pierderea financiară a crescut cu 4,5 milioane lei, la 14,5 milioane lei, în principal din cauza pierderilor nete din cursul valutar. Rezultatul net a crescut cu 9,5 milioane lei, la 9,55 milioane lei, ca efect al translatării creșterii profitului operațional în rezultatul net.

MedLife, companie unde pachetul majoritar este deținut de familia Marcu, a fost listată la cota Bursei de Valori București în luna decembrie a anului trecut.

Recent, Medlife a preluat 100% din acțiunile diviziei de servicii medicale Polisano, unul dintre cei mai mari operatori medicali privați din România.

viewscnt
Afla mai multe despre
medlife
clinica