Mitsubishi Electric Europe deschide prima sucursală în România

Mitsubishi Electric Europe deschide prima sucursală în România
scris luni, 18:54

Mitsubishi Electric Europe, prin divizia Mitsubishi Electric Living Environmental Systems, cu operațiuni în domeniul instalațiilor de aer condiționat, încălzire și tratare a aerului, a deschis astăzi prima sucursală a companiei din România, la București.

Mitsubishi Electric Living Environmental Systems este prezentă în România din 1990, printr-o rețea de distribuitori.

În 2017, cota de vânzări a companiei a fost de aproximativ 10 milioane de euro, totalizând 10% din piața locală de sisteme de climatizare . În ultimii ani, Mitsubishi Electric și-a dublat cota de piață pentru produse electrice de acest gen, iar pentru acest an estimează o creștere suplimentară a vânzărilor.

„Am decis să consolidăm prezența Mitsubishi Electric în Europa investind în România, deoarece piața locală a înregistrat în ultimii ani o evoluție spectaculoasă. Mai mult decât atât economia locală a crescut mult și considerăm că avem condiții favorabile pentru consolidarea prezenței brandului”, spune Andrea Veronese, managerul Mitsubishi Electric România.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
mitsubishi
divizie