Mitsubishi Electric Europe deschide prima sucursală în România

Mitsubishi Electric Europe deschide prima sucursală în România
scris 16 apr 2018

Mitsubishi Electric Europe, prin divizia Mitsubishi Electric Living Environmental Systems, cu operațiuni în domeniul instalațiilor de aer condiționat, încălzire și tratare a aerului, a deschis astăzi prima sucursală a companiei din România, la București.

Mitsubishi Electric Living Environmental Systems este prezentă în România din 1990, printr-o rețea de distribuitori.

În 2017, cota de vânzări a companiei a fost de aproximativ 10 milioane de euro, totalizând 10% din piața locală de sisteme de climatizare . În ultimii ani, Mitsubishi Electric și-a dublat cota de piață pentru produse electrice de acest gen, iar pentru acest an estimează o creștere suplimentară a vânzărilor.

„Am decis să consolidăm prezența Mitsubishi Electric în Europa investind în România, deoarece piața locală a înregistrat în ultimii ani o evoluție spectaculoasă. Mai mult decât atât economia locală a crescut mult și considerăm că avem condiții favorabile pentru consolidarea prezenței brandului”, spune Andrea Veronese, managerul Mitsubishi Electric România.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
mitsubishi
divizie