Netopia dezvăluie noua echipă de conducere. Antonio Éram nu mai este CEO

Netopia dezvăluie noua echipă de conducere. Antonio Éram nu mai este CEO

Antonio Éram

Profit.ro
Profit.ro
scris 4 oct 2023

Netopia dezvăluie noua sa echipă de conducere, în urma achiziției pachetului majoritar de acțiuni de către Innova Capital

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noul supervisory board va fi format din Krzysztof Kulig, Senior Partner la Innova, Anna Zientkiewicz, Director la Innova, și Antonio Éram (fondatorul Netopia), care va trece de la funcția de CEO la supervizarea strategiei globale a Grupului Netopia.

În management board, Felix Crișan (co-fondator) preia funcția de CEO, venind din poziția de CTO. Delia Paceagiu, până acum Legal and Compliance Director, preia funcția de COO, în timp ce Horia Grozea, actualul Sales and Business Development Director, își extinde rolul în cadrul organizației.

Nou jucător - Unul dintre cei mai mari jucători de pe piața globală de camere video de supraveghere a intrat în România CITEȘTE ȘI Nou jucător - Unul dintre cei mai mari jucători de pe piața globală de camere video de supraveghere a intrat în România

Înființată în aul 2003, Netopia este un grup de companii românești înființat în 2003, care cuprinde serviciile Netopia Payments, mobilPay Wallet, web2sms și Kartela. 

Cu sediul la Varșovia, Innova Capital este un fond activ în regiunea Europei Centrale și de Est, având în portofoliu, la nivel global, investiții în companii ca Oshee, Neomedic, Voxtel (Orange Moldova), Orange România, Energobit și MobiTEL. De la înființarea sa, în 1994, Innova Capital a investit aproape 1,2 miliarde de euro în circa 70 de companii din 10 țări din regiune.

viewscnt
Afla mai multe despre
antonio éram
netopia