Nordis Group și-a lansat propria agenție de turism, cu vacanțe de lux și servicii exclusiviste

Nordis Group și-a lansat propria agenție de turism, cu vacanțe de lux și servicii exclusiviste
scris 7 apr 2021

Nordis Group, dezvoltator imobiliar specializat în dezvoltarea de ansambluri hoteliere și rezidențiale de lux, și-a deschis agenție de turism, cu vacanțe de lux și servicii exclusiviste, și preconizează vânzări de pachete turistice în valoare de peste 7 milioane de euro în primul an de activitate. Destinațiile căutate de români sunt: Maldive, Republica Dominicană, Egipt, Monaco, Dubai, Elveția sau Turcia, Seychelles, Mexic, Punta Cana, Kenya și Zanzibar. Costurile pentru un sejur pot începe de la 1.000 de euro, în destinații precum city-break în Istanbul, și pot ajunge la 50.000 de euro în Maldive.

Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025 CITEȘTE ȘI Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025

”Nordis Group, dezvoltator imobiliar specializat în dezvoltarea de ansambluri hoteliere și rezidențiale de lux, anunță extinderea portofoliului prin lansarea Nordis Travel, propria agenție de turism. Aceasta se adresează persoanelor care își doresc vacanțe de lux și servicii exclusiviste și propune un nou stil de a face turism, bazat deopotrivă pe eleganță și rafinament, cât și pe siguranța și predictibilitatea călătoriilor în vreme de pandemie. Investiția inițială, de peste 500.000 de euro, a fost făcută în echipă (personal extrem de calificat) și tehnologie (sisteme de rezervări, avansuri și depozite pentru companii aeriene si hoteluri). Pentru primul an de activitate sunt preconizate vânzări de pachete turistice în valoare de peste 7 milioane de euro”, a anunțat grupul, arată news.ro.

Janos Egly, Executive Director Accenture Industry X Romania CITEȘTE ȘI Janos Egly, Executive Director Accenture Industry X Romania

În primele trei luni, peste 400 de turiști români au plecat deja în vacanțe prin Nordis Travel în destinații precum Maldive, Republica Dominicană, Egipt, Monaco, Dubai, Elveția sau Turcia. Alte destinații căutate sunt Seychelles, Mexic, Punta Cana, Kenya, Zanzibar, Grecia, Croația, Spania și Cipru. Există și programe speciale pentru turism intern, cu cazare în condiții speciale de tip chateau, de 4 și 5 stele.

”Costurile pentru un sejur pot începe de la 1.000 de euro, în destinații precum city-break în Istanbul, și pot ajunge la 50.000 de euro în Maldive. Nordis Travel oferă de asemenea croaziere de lux, experiențe la superlativ precum aventuri și safari în peisaje sălbatice și circuite de colecție în care sunt vizate obiective istorice și culturale de văzut măcar o dată în viață”, precizează compania.

Digitalizarea activităților în siguranță și cu valoare legală CITEȘTE ȘI Digitalizarea activităților în siguranță și cu valoare legală

Un serviciu foarte apreciat, spun reprezentanții agenției, îl reprezintă zborurile tip private jet & helicopter, o variantă foarte potrivită pentru a evita aglomerația din aeroporturi și din avioanele de linie.

„Turiștii sunt dornici să călătorească, să se bucure, iar prima întrebare este 'unde pot pleca?'. Noi stăm de vorbă cu ei, pentru a înțelege cât mai precis ce își doresc, și îi sprijinim să își atingă visul cu mâna. Le oferim consultanță pentru fiecare destinație în parte și ne ocupăm de toate detaliile călătoriei, de la completare formularelor, până la rezervarea meselor la restaurante, evenimente speciale, bilete la concerte, check-in și orice doleanțe au în materie de concierge. Le învățăm tabieturile și le pregătim vacanțele până la cel mai mic detaliu, astfel încât principala lor preocupare să fie aceea de a se bucura de timpul lor. De asemenea, beneficiază de tot suportul nostru pentru returul de la destinație. Știm că fiecare client are preferințele lui, este unic, și ne comportăm cu ei ca atare”, a declarat Anca Drugan, Managing Partner & CEO Nordis Travel, legat de preferințele noului tip de turist din vreme de pandemie.

Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei CITEȘTE ȘI Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei

Emanuel Poștoacă, președinte Nordis Group, spune că Nordis Travel a apărut din dorința de a investi în România și a le oferi turiștilor servicii premium, de a duce turismul la un alt nivel.

„Nordis Travel reprezintă cursul firesc pe care îl parcurge Nordis Group în domeniul ospitalității și al turismului. Construim hoteluri și clădiri rezidențiale de 5 stele în cele mai renumite stațiuni din țară și intenția noastră este să punem România pe harta destinaților mondiale de lux”, a mai spus Emanuel Poștoacă, care a adăugat că un obiectiv important al agenției Nordis Travel este turismul de incoming, cu operare charter din vestul și nordul Europei.

„Oaspeții fiecărui hotel Nordis Group vor beneficia de servicii de concierge de 5 stele”, a adăugat Emanuel Poștoacă.

Nordis Group reprezintă un grup de firme cu capital 100% românesc, specializat în dezvoltarea ansambluri hoteliere și rezidențiale de lux. Grupul de firme este format din 7 entități: Nordis Hotels, Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Real Estate, Nordis Architecture, Nordis Travel si Nordis Property Management.

viewscnt
Afla mai multe despre
nordis
turism