Operațiune la Barcelona împotriva unei celule suspectate că intenționa să comită un atentat

Operațiune la Barcelona împotriva unei celule suspectate că intenționa să comită un atentat
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 ian 2019

Paisprezece persoane au fost arestate marți în cursul unei operațiuni a poliției la Barcelona și într-un orășel din apropiere vizând o celulă suspectată că intenționa să comită un atentat, informează AFP, citând surse din cadrul poliției catalane.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Paisprezece persoane au fost arestate până în prezent în cadrul unei operațiuni desfășurate astăzi la Barcelona și Igualada", un orășel situat la aproximativ 60 de kilometri vest de capitala catalană, a anunțat poliția pe contul său de Twitter.

Potrivit aceluiași purtător de cuvânt, 13 persoane au fost arestate la Barcelona și una la Igualada, a indicat acesta, fără să ofere detalii despre naționalitatea, vârsta și profilul acestora, scrie Agerpres.

China cere companiilor de stat să evite deplasările în SUA și alte state aliate ale acesteia CITEȘTE ȘI China cere companiilor de stat să evite deplasările în SUA și alte state aliate ale acesteia

Peste 100 de agenți de poliție au fost mobilizați în cadrul acestei operațiuni lansate la ordinul Audienței Naționale, un tribunal de la Madrid însărcinat cu dosare în domeniul securității naționale, pentru "delicte de terorism" și "organizație criminală".

 

viewscnt
Afla mai multe despre
barcelona