Pentru prima dată, un român preia conducerea filialei locale a Ericsson

Pentru prima dată, un român preia conducerea filialei locale a Ericsson

FOTO: Dragoș Mircea Rebegea

Profit.ro
Profit.ro
scris 22 nov 2017

Ericsson, producătorul suedez de echipamente de telecomunicații, l-a numit pe Dragoș Mircea Rebegea în funcția de Country Manager în România, devenit astfel primul român care va ocupa această poziție. El a fost, în același timp, numit și responsabil pentru echipele de vânzări ale Ericsson din România și Moldova.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cu o experiență de peste 21 de ani în industria telecom, dintre care ultimii 17 la Ericsson, Dragoș Mircea Rebegea a ocupat funcții de conducere în regiunea Europei de Sud-Est în vânzări tehnice și general management, inclusiv pozițiile de Country Manager al Ericsson Albania, între 2012-2015, și Key Account Manager pentru Telekom România.

Dragoș Mircea Rebegea s-a născut în 1971 la București și deține o diplomă de master în Inginerie Electrică de la Universitatea Politehnica din București și este absolvent al programului de Executive MBA al ASEBUSS,  Kenessaw State University, Atlanta.

Infuzie de capital de aproape 1 milion de dolari la retailerul online elefant.ro, al doilea jucător din piață CITEȘTE ȘI Infuzie de capital de aproape 1 milion de dolari la retailerul online elefant.ro, al doilea jucător din piață

Ericsson este una dintre cele mai importante companii IT&C din România, fiind pe piața locală de 23 de ani.

Ericsson Telecommunications Romania a înregistrat anul trecut venituri totale de 773,65 milioane lei (172 milioane euro) și a înregistrat un profit net de 31,96 milioane lei (7,1 milioane euro), având 2.840 de angajați.

Din 2007, România găzduiește și unul dintre cele patru centre de servicii globale (GSC) ale Ericsson, având peste 2.500 de experți ce deservesc peste 40 de rețele din întreaga lume, cu peste 200 de milioane de abonați.

Ericsson este lider la nivel global in furnizarea de tehnologie si servicii de comunicatii,  având sediul central în Stockholm, Suedia.

viewscnt
Afla mai multe despre
ericsson
dragos mircea rebegea