Pluria atrage o investiție de 2 milioane de dolari de la Eleven Ventures

Pluria atrage o investiție de 2 milioane de dolari de la Eleven Ventures

Andrei Crețu și Gabriela Drăghia

Profit.ro
Profit.ro
scris 3 mai 2023

Startup-ul tech Pluria, lansat de către antreprenorul Andrei Crețu și prezent în 10 țări de pe 2 continente, a anunțat o rundă de investiție de 2 milioane de dolari condusă de Eleven Ventures, firm[ de capital de risc din Europa de Sud-Est.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În afară de Eleven, Phoenix Venture Fund (SUA), Croton Capital (Germania) și WIT Angels Club (România) au contribuit de asemenea la rundă.

FOTO UiPath continuă recrutările surpriză CITEȘTE ȘI FOTO UiPath continuă recrutările surpriză

Platforma este concepută pentru a asigura acces la o rețea de spații de lucru, cum ar fi hub-uri de coworking, lounge-uri de hoteluri și cafenele, în care angajații pot lucra împreună.

"Vom folosi investiția pentru a ajuta mai multe afaceri să rezolve dilema muncii hibride - a aduce echipele împreună și a le oferi un model de lucru flexibil. Estimăm să ajungem la 600 de spații de lucru până la finalul anului 2023, din care peste 100 în România”, spune Andrei Crețu, CEO și co-fondator al Pluria.

În România, sunt spații în 12 orașe din țară (București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara).

FOTO Akcenta numește un Country Manager pentru România CITEȘTE ȘI FOTO Akcenta numește un Country Manager pentru România

Startup-ul de tehnologie intenționează să extindă adoptarea soluției sale în rândul companiilor din Europa de Est și America Latină.

Eleven Ventures este printre cele mai importante fonduri ventures capital în stadiu incipient din Europa de Sud-Est, primele investiții în startup-uri datând din 2012.  

viewscnt
Afla mai multe despre
pluria
eleven ventures