Start-up-ul tech Pluria intră în Spania și Columbia

Start-up-ul tech Pluria intră în Spania și Columbia
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 oct 2021

Start-up-ul tech Pluria, lansat în septembrie 2020 de antreprenorul Andrei Crețu, co-fondator al rețelei 7card, lansează aplicația, la interval de câteva zile, în Spania și Columbia. În ambele țări, Pluria și-a construit o echipă locală cu care dezvoltă platforma. Dacă intrarea pe piața iberică a fost luată în calcul încă de la început, lansarea în Columbia marchează primul pas în America Latină a Pluria.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pluria este o platformă B2B care furnizează acces la o rețea de spații de lucru care pot fi rezervate și închiriate direct.

JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase CITEȘTE ȘI JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase

„Până în 2030, potrivit datelor companiei spaniole de consultanță imobiliară Savills Aguirre Newman, se așteaptă ca 30% din piața de birouri din Peninsula Iberică să fie preluată de spații de lucru flexibile", spune Andrei Crețu, fondatorul Pluria.

Birourile flexibile reprezintă noua realitate și în Columbia, unde mai mult de 70% dintre angajați preferă să lucreze dintr-un alt spațiu decât biroul lor. Totodată, Columbia ocupă o poziție fruntașă în America Latină în ceea ce privește numărul spațiilor de co-working care, în proporție de 93%, sunt independente. Pluria are o acoperire la nivel național, cu spații în Bogota, Medellin, Cartagena, Baranquilla, Cali, Pereira și Armenia, iar obiectivul startup-ului peste următoarele șase luni este extinderea portofoliului de clienți.

„Columbia ocupă o poziție de top în regiune în ceea ce privește participarea la coworking și 66% dintre managerii de Resurse Umane din companii iau în considerare redefinirea spațiilor fizice pentru a implementa modul de lucru hibrid. Cred că Pluria are un mare potențial pe această piață, iar Columbia marchează primul pas al companiei în America Latină", spune Mateo Marulanda, Country Manager Pluria Columbia.

Extinderea Pluria pe piața spaniolă și cea din America Latină crește rețeaua de spații de lucru flexibile, atingându-și în același timp și cele trei mari obiective: reducerea costurilor companiilor, acestea accesând în același timp talente și clienți globali, flexibilitatea mediului de lucru al angajaților și clientelă nouă pentru furnizorii de spații de co-working. 

Lansată în România în septembrie 2020, Pluria este o platformă B2B, la nivel internațional, care furnizează acces la o rețea de spații de lucru care pot fi rezervate și închiriate direct de pe platformă. La nivel mondial, compania are aproape 40 de angajați și colaboratori.

viewscnt
Afla mai multe despre
pluria
andrei crețu