Fondul de investiții V7 Capital lansează un portal cu oferte pentru angajați din companii

Fondul de investiții V7 Capital lansează un portal cu oferte pentru angajați din companii
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 mar 2017

Fondul de investiții V7 Capital, deținut de fondatorii 7card, Andrei Crețu și Iulian Cîrciumaru, a lansat Pluria, un portal care să faciliteze accesul angajaților din companii la oferte cu discount din turism, sănătate, retail, sport și recreere, restaurante.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Platforma a fost gândită ca un beneficiu pentru angajați, ca un instrument de loializare a lor, dar și a clienților marilor companii din România”, spune Andrei Crețu, co-fondator al fondului de investiții V7 Capital.

Pluria are un plan de tarifare - Taxa per angajat  variază de la 1 euro/persoană pe lună (10 euro pentru plata anuală) în cazul companiilor cu peste 500 de salariați, respectiv maximum 3 euro/persoană pe lună (30 de euro pentru plată anuală) pentru cele cu până la 50 de angajați.

Cefin Trucks devine importator exclusiv al Ford Trucks în România, afacere pentru care estimează afaceri de 12 milioane euro în 2017 CITEȘTE ȘI Cefin Trucks devine importator exclusiv al Ford Trucks în România, afacere pentru care estimează afaceri de 12 milioane euro în 2017

V7 Capital este fondul de investiții creat anual trecut de co-fondatorii 7card, Andrei Crețu și Iulian Cîrciumaru. În prezent, cei doi, alături de Cătălin Ivașcu, dețin 80% din acțiunile Benefit Seven,  compania care administrează 7card, conceptul de carduri unice cu acces concomitent la mai multe săli de sport și wellness.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
v7capital
pluria
circiumaru
cretu