Primăria Sibiu a cumpărat Fabrica de Cultură

Primăria Sibiu a cumpărat Fabrica de Cultură
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 nov 2023

Fabrica de Cultură a intrat oficial în patrimoniul Municipiului Sibiu după intabularea acestui imobil în Cartea Funciară. Primăria Sibiu a primit extrasul CF în care a fost notat contractul de vânzare-cumpărare pentru spațiul situat pe str. Triajului, alcătuit din clădiri în suprafață de peste 6.700 de mp, incluzând Fabrica de Cultură, precum și terenul în suprafață de 34.000 mp.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Clădirea în care a fost amenajată Fabrica de Cultură servește de 8 ani ca un spațiu închiriat pentru spectacolele teatrului național sibian. Odată cu achiziția și intabularea acestei clădiri, dar și a celorlalte construcții și a terenului aferent, Teatrul Național Radu Stanca va putea să își continue activitatea aici. Se vor putea amenaja ateliere, depozite și spații indoor sau outdoor de activitate a celor trei instituții culturale ale noastre.” a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu, arată Ora de Sibiu.

IBM a lansat un fond de investiții în valoare de 500 milioane dolari CITEȘTE ȘI IBM a lansat un fond de investiții în valoare de 500 milioane dolari

Acest spațiu a fost achiziționat de Primăria Sibiu în cadrul unei licitații organizate la finalul lunii octombrie de reprezentanți ai CITR, societatea care administrează insolvența SC Construcții SA, fostul proprietar al imobilului și terenului. Prețul de achiziție a fost de 5.290.000 Euro, fără TVA, aprobat prin hotărâre a Consiliului Local Sibiu.

viewscnt
Afla mai multe despre
fabrica de cultură
sibiu