Primul transportator aerian low-cost din Orientul Mijlociu discută intrarea în România

Primul transportator aerian low-cost din Orientul Mijlociu discută intrarea în România
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 4 iun 2023

Compania aeriană Air Arabia este în discuții pentru a lansa o rută de zbor direct între Sharjah (al treilea cel mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite) și România.

Urmărește-ne și pe Google News

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată pe Profit Insider

Subiectul a fost discutat deja între Camera de Comerț și Industrie din Sharjah (SCCI) și o delegație condusă de ambasadorul României în Emiratele Arabe Unite.

EXCLUSIV FOTO City Grill se pregătește să vină în Cișmigiu, în locul unui celebru restaurant CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO City Grill se pregătește să vină în Cișmigiu, în locul unui celebru restaurant

Air Arabia este o companie aeriană low-cost din Emirate, cu sediul central în Aeroportul Internațional Sharjah.

Operează servicii regulate către 170 de destinații din Orientul Mijlociu, Africa de Nord, subcontinentul indian, Asia Centrală și Europa.

EXCLUSIV Tranzacție avizată - Austriecii de la VIG preiau Aegon Pensii și intră pe segmentul pensiilor private CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Tranzacție avizată - Austriecii de la VIG preiau Aegon Pensii și intră pe segmentul pensiilor private

A fost înființată la 3 februarie 2003 printr-un decret emis de sultanul bin Muhammad Al-Qasimi, conducătorul orașului Sharjah și membru al Consiliului Suprem al Emiratelor Arabe Unite, devenind prima companie aeriană cu tarif redus din Orientul Mijlociu.

În martie 2014, Airbus a livrat cel de-al 6000-lea avion din familia A320 către Air Arabia.

EXCLUSIV Grupul Vintruvian Estates, administrat de Marius Iliev, cel care a adus celebrele dozatoare TEC în România, cumpără crama Mennini CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Grupul Vintruvian Estates, administrat de Marius Iliev, cel care a adus celebrele dozatoare TEC în România, cumpără crama Mennini

Schimbul comercial non-petrol dintre Emiratele Arabe Unite și România a cunoscut o creștere semnificativă, ridicându-se la aproximativ 1,01 miliarde de dolari în 2022, o creștere de 82% față de anul precedent.

Simultan, exporturile totale nepetroliere ale Emiratelor Arabe Unite către România au fost estimate la 66 de milioane de dolari în 2022, o rată de creștere de 79% față de 2021. 

viewscnt
Afla mai multe despre
air arabia
romania