EXCLUSIV Casa de Comerț Unirea, relansată după eșec, discută deschiderea de magazine în spații ale Poștei Române. Plan de extindere națională, inclusiv în franciză

EXCLUSIV Casa de Comerț Unirea, relansată după eșec, discută deschiderea de magazine în spații ale Poștei Române. Plan de extindere națională, inclusiv în franciză
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 29 mai 2023

Casa de Comerț Unirea (CCU), relansată de autorități după un eșec, gândește deschiderea de magazine în spații ale Poștei Române, unde să fie comercializate produsele fermierilor români, a transmis pentru Profit.ro directorul general al Casei, Mariana Cotoi.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Au fost deja inițiate discuții în acest sens.

Urmărește-ne și pe Google News

"Am avut o discuție, neoficială, cu un reprezentant al Poștei Române pe acest subiect. În scurt timp, CCU va trimite o adresă oficială către conducerea operatorului poștal național.

Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
EXCLUSIV Brokerul de asigurări al Poștei Române a intrat în procedura insolvenței. În urmă cu 4 ani, Poșta a cerut insolvența propriului broker, dar instanța a respins cererea. \ CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Brokerul de asigurări al Poștei Române a intrat în procedura insolvenței. În urmă cu 4 ani, Poșta a cerut insolvența propriului broker, dar instanța a respins cererea. "Reactivarea brokerului nu a fost o prioritate pentru companie!"

Vrem să închiriem de la Poșta Română spații pentru deschiderea de magazine, prin intermediul cărora produsele fermierilor români vor fi comercializate", spune Cotoi.

Inițiativa este motivată de faptul că, pe de o parte, Poșta Română deține spații excedentare în numeroase localități ale țării, iar, pe de altă parte, procesul de înființare a unor magazine de la zero necesită timp, investiții serioase și numeroase avize și autorizații.

Autostrăzile A1, A2 și A3 și DN1 vor fi monitorizate cu un sistem complex de camere de supraveghere, senzori și stații meteo. Autoritățile îi vor depista cu ușurință pe cei care circulă cu viteză, nu au rovinietă sau au gabaritul depășit CITEȘTE ȘI Autostrăzile A1, A2 și A3 și DN1 vor fi monitorizate cu un sistem complex de camere de supraveghere, senzori și stații meteo. Autoritățile îi vor depista cu ușurință pe cei care circulă cu viteză, nu au rovinietă sau au gabaritul depășit

"În prezent, lucrăm la un concept de magazin Unirea pe care vrem să-l implementăm în fiecare județ. Dezvoltarea rețelei de magazine va fi precedată de un studiu de fezabilitate. Ne dorim ca aceste magazine să fie administrate de CCU sau în franciză", a mai spus Cotoi.

Casa Unirea a încheiat anul 2022 cu un profit brut de 2,133 milioane de lei, iar pentru 2023, potrivit Ordinului privind bugetul de venituri și cheltuieli publicat de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), acesta este estimat la 717.000 lei. Casa Unirea mizează pe venituri de 19,14 milioane de lei în 2023, cu 413% mai mult față de anul trecut, când a raportat 4,631 milioane de lei.

Mai multe detalii AICI.

viewscnt
Afla mai multe despre
unirea
posta romana
magazine