A treia clădire de birouri din ansamblul Timpuri Noi Square va fi finalizată la jumătatea anului viitor

A treia clădire de birouri din ansamblul Timpuri Noi Square va fi finalizată la jumătatea anului viitor
scris 11 iul 2017

Lucrările la cea de-a treia clădire din ansamblul de birouri Timpuri Noi Square vor fi finalizate în a doua jumătate a anului viitor de către constructorul Bog’Art, clădirea urmând să aibă o suprafață închiriabilă totală de 20.000 metri pătrați cu spații comerciale și de birouri clasa A.

Primele două clădiri de birouri cuprind o suprafață închiriabilă totală de 32.000 metri pătrați și sunt acum complet operaționale.

Ansamblul Timpuri Noi Square are o suprafață închiriabilă planificată de 100.000 metri pătrați spațiu de birouri și spațiu comercial, plus 50.000 metri pătrați de spațiu rezidențial. Primele două imobile vor avea zece etaje, iar clădirea a treia va avea șapte nivele și o suprafață de 20.000 metri pătrați.  Proiectul este dezvoltat pe terenul de 54.000 de metri pătrați al fostei fabrici Timpuri Noi.

NEPI, unul dintre cei mai mari investitori de pe piața românească de real estate, pleacă mai devreme de la Bursa București. Cu ce se duce la Rockcastle: Mega Mall, cea mai valoroasă proprietate CITEȘTE ȘI NEPI, unul dintre cei mai mari investitori de pe piața românească de real estate, pleacă mai devreme de la Bursa București. Cu ce se duce la Rockcastle: Mega Mall, cea mai valoroasă proprietate

Proiectul aparține Vastint Holding din cadrul Diviziei Imobiliare a Inter IKEA, care administrează proprietăți și în Olanda, Polonia, Belgia, Lituania, Letonia și Marea Britanie. În plus, Vastint deține terenuri în toată Europa pentru proiecte viitoare.

viewscnt
Afla mai multe despre
vastint romania
timpuri noi square
bog’art