Alex Morar și Mirela Covașă pleacă de la NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor imobiliar din România

Alex Morar și Mirela Covașă pleacă de la NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor imobiliar din România

Alex Morar

scris 23 iul 2021

Alex Morar se va retrage din postul de directorul executiv al NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor imobiliar din România, hotărând, după 14 ani, să caute noi oportunități.

Și Mirela Covașă (CFO) se va retrage din companie, după 10 ani.

Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie CITEȘTE ȘI Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie

Profit.ro a relatat recent că directorii executivi ai celor mai importanți șase investitori imobiliari activi la nivel local au câștigat anul trecut 8,3 milioane euro doar din activitatea de manageri ai acestor companii. Dacă Autoritatea Bancară Europeană a identificat, recent, trei bancheri din România care au obținut venituri de peste 1 milion de euro fiecare, în rândul managerilor din imobiliare este o situație similară.

Cel mai bine plătit manager din imobiliare este Alex Morar, directorul executiv al NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor imobiliar din România. El a urcat pe prima poziție în top, după ce veniturile încasate cu un an mai devreme i-au adus doar locul trei. Anul trecut, Alex Morar a încasat o remunerație de peste 2,6 milioane euro, cu circa 55% peste veniturile încasate în 2018. Salariul de bază al lui Morar a fost de 580.000 de euro, mai mare față de 480.000 de euro, cât era cu un an mai devreme, la care s-au adăugat un bonus de performanță de 690.000 de euro și un premiu de performanță în valoare de 1,3 milioane euro, plătit sub formă de acțiuni în companie.

viewscnt
Afla mai multe despre
salarii
ioannis papalekas
alex morar
nepi rockcastle
globalworth