AstraZeneca a reînnoit contractul pentru birourile din Bucharest Business Park

AstraZeneca a reînnoit contractul pentru birourile din Bucharest Business Park
scris 2 dec 2020

Producătorul farmaceutic AstraZeneca și-a reînnoit contractul de închiriere pentru spațiul de birouri din Bucharest Business Park, deținut de CA Immo. 

Compania ocupă peste 1.280 metri pătrați spații de birouri în Bucharest Business Park. Extinderea contractului a fost realizată pe o perioadă de 5 ani. AstraZeneca este chiriaș în Bucharest Business Park din 2006.

EXCLUSIV Dan Șucu vinde către CTP centrul logistic al Mobexpert din București. „Vrem să scădem gradul de îndatorare.“ CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Dan Șucu vinde către CTP centrul logistic al Mobexpert din București. „Vrem să scădem gradul de îndatorare.“

Tranzacția a  fost intermediată de compania JLL Romania.

AstraZeneca este o companie globală, cu sediul central în Cambridge, Marea Britanie, care operează în peste 100 de țări.

În București, în primele nouă luni au fost tranzacționați 163.000 metri pătrați de birouri, 44,5% din total reprezentând renegocieri/reînnoiri ale contractelor existente. Situația este explicată prin prisma faptului că 2020 a reprezentat un an în care multe companii care au spații de birouri închiriate au ajuns la finalul perioadelor contractuale. 

viewscnt
Afla mai multe despre
astrazeneca
bucharest business park