Austriecii de la S IMMO încheie remodelarea Sun Plaza, după doi ani de lucrări și investiții de 30 milioane euro

Austriecii de la S IMMO încheie remodelarea Sun Plaza, după doi ani de lucrări și investiții de 30 milioane euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 mar 2018

Dezvoltatorul austriac S IMMO a finalizat reconfigurarea centrului comercial Sun Plaza din București, lucrările fiind efectuate pe parcursul a doi ani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Investiția totală s-a ridicat la 30 milioane de euro, numărul total de spații de retail din Sun Plaza depășind acum 170 unități. 

Noile spații din centrul comercial sunt ocupate în totalitate de branduri precum Calzedonia, La Femme, Travel Brands, Various Brands, Sizeer, Sofiaman, Credit Europe Bank, Meli Melo Deco, dar și de două restaurante noi, Toan’s și Marty.

Arhitecții-dezvoltatori de la Redesign lansează un proiect rezidențial cu 82 de apartamente, investiție de 15 milioane de euro CITEȘTE ȘI Arhitecții-dezvoltatori de la Redesign lansează un proiect rezidențial cu 82 de apartamente, investiție de 15 milioane de euro

Deschis în februarie 2010, centrul comercial Sun Plaza reprezintă cea mai importantă schemă de retail din partea de sud - est a Bucureștiului.

Centrul comercial, ce are patru etaje, două destinate exclusiv cumpărăturilor, și cu o parcare subterană cu 2.000 de locuri pe două niveluri, este deținut de către dezvoltatorul IMMO și administrat de CBRE Romania.

În România, dezvoltatoul S IMMO este prezent de 12 ani și a investit în total peste 200 de milioane de euro în mall-ul Sun Plaza, în spațiile de birouri din apropierea centrului comercial, dar și în hotelul Novotel din București, proprietate pe care compania o deține.

viewscnt
Afla mai multe despre
s immo ag
sun plaza