Autoliv România a închiriat 5.100 metri pătrați într-o clădire din ansamblul Openville Timișoara

Autoliv România a închiriat 5.100 metri pătrați într-o clădire din ansamblul Openville Timișoara
Cristina Dobreanu
Cristina Dobreanu
scris 9 mai 2016

Subsidiara  din România a producătorului suedez de elemente de siguranță auto Autoliv a închiriat aproximativ 5.100 de metri pătrați în clădirea de birouri United Business Center (UBC 2) din ansamblul Openville Timișoara, proiect dezvoltat de grupul Iulius.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Autoliv România este prezentă în România din anul 1997, iar din 2006 la Timișoara. În centrul de inginerie din orașul de pe Bega se dezvoltă și testează software pentru sisteme de siguranță auto, precum Radar, Vision și Night Vision, airbag-uri și centuri de siguranță.

Noul sediu al centrului de inginerie Autoliv va fi inaugurat în toamna acestui an, atunci când vor fi încheiate lucrările de amenajare a clădirii UBC 2, care are 11 etaje și o suprafață total închiriabilă de 18.000 metri pătrați.

Aceasta este prima din cele șapte imobile office pe care grupul Iulius le dezvoltă în cadrul proiectului urbanistic din proximitatea Iulius Mall Timișoara.

Grupul Iulius investește peste 220 de milioane de euro în proiectul multifuncțional Openville, din proximitatea Iulius Mall, al doilea ansamblu de tip mixed-use din portofoliul companiei, după Palas Iași. Construcția a început în septembrie 2015, cu lucrările la clădirea office UBC 2. Printre chiriașii imobilului se mai numără Ness Software Engineering Services și policlinica Regina Maria.

Iulian Dascălu finalizează două clădiri de birouri în Iași unde vor lucra 3.000 de angajați CITEȘTE ȘI Iulian Dascălu finalizează două clădiri de birouri în Iași unde vor lucra 3.000 de angajați

Openville va avea o suprafață total construită de 594.000 metri pătrați, iar Iulius Mall Timișoara va fi parte integrată. Cea mai mare pondere o va avea componenta office, cu o suprafață totală de peste 131.000 metri pătrați închiriabili. Pe segmentul de retail, Openville va aduce peste 100 de noi magazine, restaurante și cafenele tematice, cinema multiplex cu 15 săli, fresh market, patru săli pentru evenimente, cel mai mare loc de joacă și alte opțiuni pentru petrecerea timpului liber. În plus, aici va fi construit cel mai mare parc suspendat din România, un spațiu verde de peste 55.000 metri pătrați.

Prima fază de dezvoltare va fi finalizată în ultimul trimestru din 2017 și va cuprinde 80.000 metri pătrați de birouri clasa A, zona de retail și parcul. A doua etapă va presupune dezvoltarea de spații office până la suprafața de 131.000 metri pătrați, în funcție de cerințele pieței.

Iulius Group, controlat de omul de afaceri Iulian Dascălu, deține o rețea de retail care cuprinde patru shopping mall-uri (Iulius Mall Iași, Iulius Mall Timișoara, Iulius Mall Cluj, Iulius Mall Suceava) și ansamblul urbanistic multifuncțional Palas Iași. Pe segmentul office, compania deține la nivel național peste 55.000 metri pătrați de birouri clasa A în operare, la Iași și Cluj-Napoca.

viewscnt
Afla mai multe despre
openville timisoara
grupul iulius
iulian dascalu
autoliv romania