NEPI ar urma să deschidă mall-ul de la Piatra Neamț pe 24 noiembrie

NEPI ar urma să deschidă mall-ul de la Piatra Neamț pe 24 noiembrie
scris 6 mai 2016

Fondul sud-african de investiții New Europe Property Investment (NEPI) ar urma să deschidă centrul comercial din Piatra Neamț, în aproximativ șapte luni, pe 24 noiembrie 2016.

Primarul municipiului Piatra Neamț, Dragoș Chitic, a anunțat, la jumătatea lunii aprilie, că a fost emisă autorizația de construcție pentru organizarea de șantier, urmând să fie eliberată și autorizația de construcție a obiectivului, intenția investitorului fiind ca ”până pe 24 noiembrie să finalizeze construcția și să inaugureze mall-ul”, scrie presa locală.

De altfel, în raportul financiar al fondului, deschiderea este prevăzută pentru ultimul trimestru al acestui an. Lucrările de construcție au început în această primăvară.

Mall-ul are o suprafață închiriabilă de 27.900 de metri pătrați în Piatra Neamț, oraș care are 86.000 locuitori, iar 245.000 de persoane locuiesc la maxim 45 de minute de mers cu mașina de centrul comercial.

Carrefour România a închiriat aici 10.000 de metri pătrați pentru un hipermarket, iar Cinema City va deschide un cinematograf cu șase sali. Alți chiriași ai centrului comercial se numără C&A, CCC, Orsay și Pepco.

Pe zona de retail, NEPI are mai multe proiecte printre care Mega Mall, Iris Titan Shopping Centre sau Promenada Mall în București și mai multe centre comerciale în țară.

viewscnt
Afla mai multe despre
nepi
mall
piatra neamt
inaugurare