Aviației Park, unul dintre primele proiecte rezidențiale unde poți beneficia de Ipoteca Verde

Aviației Park, unul dintre primele proiecte rezidențiale unde poți beneficia de Ipoteca Verde
scris 26 iun 2018

În complexul rezidențial Aviației Park, spațiile verzi ocupă o suprafață apropiată de cea a 2 stadioane de fotbal: din totalul de 15.000 de metri pătrați, peste 11.000 constituie o imensă grădină amenajată pentru relaxare și activitățile recreaționale ale viitoarei comunității.  Această investiție în mediul înconjurător se regăsește și în grija pentru spațiul construit: proiectul va fi certificat de RoGBC (Romania Green Building Council) prin sistemul Green Homes (Locuință Verde) pentru eficiență energetică, iar cumpărătorii pot beneficia de Ipoteca Verde (costuri reduse ale donzilor la creditele ipotecare).

Viziunea sustenabilă a companiei Forte Partners pentru cele peste 350 de apartamente se reflectă și în alte beneficii aduse rezidenților: localizare în apropierea parcului Herăstrău și a zonei de business din nordul capitalei, alături de numeroase puncte de interes în vecinătate - grădinițe, clinici și un centru comercial la 6 minute de mers cu mașina.

Aviației Park, unul dintre primele proiecte rezidențiale unde poți beneficia de Ipoteca Verde

Asemenea proiectelor imobiliare premium din segmentul office, Forte Partners a conceput și dezvoltat Aviației Park pentru a depăși așteptările pe care le ai de la un apartament, oferind costuri de administrare minime și spații interioare optimizate și adaptabile unui stil de viață modern:

  • fațadele clădirilor sunt ventilate pentru a preveni condensul, având rol și în termoizolare
  • parchetul este triplustratificat pentru a rezista în timp variațiilor de umiditate și traficului intens
  • fiecare tip de apartament are multiple versiuni de așezare a încăperilor în spațiu.

Complexul Aviației Park dispune de peste 350 de apartamente, iar comunitatea deja se conturează! 176 de apartamente, reprezentând prima fază a proiectului, și-au găsit proprietarii, iar restul apartamentelor se află în diferite stadii de dezvoltare.

Pornind de la o suprafață utilă de 50 metri pătrați pentru apartamentele de două camere, suprafața crește ajungând la 110-124 metri pătrați în cazul apartamentelor de 4 camere. Însă indiferent de opțiunea pe care o ai, vei fi suprins de spațiul de care te vei bucura!

Pentru mai multe detalii și programări pentru vizionare vizitați site-ul Aviației Park.

viewscnt
Afla mai multe despre
aviatiei park
ipoteca verde