Blake Horsley este noul director de țară al dezvoltatorului de proiecte logistice P3 Romania

Blake Horsley este noul director de țară al dezvoltatorului de proiecte logistice P3 Romania
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 ian 2016

Compania P3, investitor specializat, dezvoltator și manager de proprietăți europene de logistică, l-a numit pe Blake Horsley, fost director în companii precum Colliers și Benevo, în funcția de director pe țară al biroului din România. Acesta se va concentra pe extinderea companiei în România, pe care P3 o consideră "o țară cu un mare potențial datorită creșterii importanței ei pe piața  logistică din Europa".

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Blake Horsley este în vârstă de 31 de ani și are 12 ani de experiență în real estate, având un portofoliu solid în sectorul tranzacțiilor, investițiilor și capitalului privat, precum și în managementul de proiecte și de personal. Acesta și-a început cariera în țara natală, Noua Zeelandă.

Activ în acest domeniu din 2004, el a fost numit, la doar 23 de ani, în funcția de manager al Metropolitan Sales și Leasing Teams din Wellington, devenind astfel cel mai tânăr manager din istoria Colliers International. Între 2008 și 2013, a condus echipa de investiții a Colliers International România, din poziția de director al departamentului de investiții. Începând din 2013, Blake a ocupat funcția de vicepreședinte și director de achiziții în cadrul Benevo Capital Corporation în România, companie în care va continua să activeze ca membru al consiliului director.

"Mă bucur să mă alătur echipei P3 într-un moment atât de intens pentru business și aștept cu nerăbdare să contribui prin munca mea la platforma excelentă pe care echipa actuală a construit-o în ultimele 12 luni", a comentat Horsley.

Compania P3, activă în 12 țări din Europa, și-a deschis biroul din România în urmă cu 5 ani, iar în prezent își extinde operațiunile în țară.

CTP a finalizat preluarea proiectului Bucharest West Industrial Park de la Portland Trust CITEȘTE ȘI CTP a finalizat preluarea proiectului Bucharest West Industrial Park de la Portland Trust

În toamna anului trecut, P3 a început prima construcție de tip Build-to-Suit (la cererea chiriașului) de la achiziția P3 Bucharest, ca parte a unui parteneriat mai amplu, care prevede stabilirea unui hub logistic cu o suprafață totală de 81.000 metri pătrați pentru Carrefour. Cele două clădiri noi vor mări portofoliul total al P3 în România, care include deja opt depozite, la circa 270.000 metri pătrați. P3 Bucharest dispune, totodată, de un teren care permite dezvoltarea a 114.000 metri pătrați de spații suplimentare, cu unități începând de la 4.000 metri pătrați și până la 40.000 metri pătrați.

P3, deținută de fondurile americane de investiții TPG Real Estate și Ivanhoé Cambridge, este investitor, dezvoltator și manager de proprietăți logistice europene. Având activități în toată Europa, portofoliul P3 cuprinde 145 de depozite, care totalizează 3 milioane mp de spații în nouă țări și un portofoliu de terenuri cu avize de urbanism care permit dezvoltarea de noi spații, de peste 1.3 milioane metri pătrați.

viewscnt
Afla mai multe despre
p3
blake horsley
conducere