CTP l-a recrutat în echipa din România pe fostul șef al departamentului industrial al companiei CBRE

CTP l-a recrutat în echipa din România pe fostul șef al departamentului industrial al companiei CBRE
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 dec 2015

Dezvoltatorul de parcuri industriale și de logistică CTP l-a recrutat în echipa locală pe Marian Orzu, fostul șef al departamentului industrial, cu o experiență de peste 10  ani  în domeniul proprietăților industriale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Ca efect direct al extinderii rapide pe piața românească, CTP anunță cooptarea lui Marian Orzu în cadrul echipei sale din România. Marian Orzu este un specialist cu o mare experiență în tranzacționarea proprietăților industriale în România. Cariera sa este legată de activitatea în cadrul companiei CBRE România, în cadrul căreia a urcat toate treptele profesionale, de la junior broker până la Head of Industrial Agency. Marian a realizat, în 2015, tranzacții de peste 65.000 metri pătrați", se arată într-un comunicat al CTP.

Printre cele mai cunoscute tranzacții realizate de Orzu se numără vânzarea fabricii Nokia către De’Longhi și contractări de spații pentru companii importante precum Quehenberger, eMag, Lear Corporation și Siemens. În cadrul echipei CTP, Marian va conduce departamentul de Leasing și Business Development în România.

"Suntem încântați că Marian Orzu se alătură echipei CTP. Marian aduce experiența sa vastă în domeniul proprietăților industriale și logistice din România și ne va ajuta să livrăm în continuare clienților noștri proiectele premium marca CTP și serviciile de calitate pentru care aceștia ne apreciază. Anul 2015 a însemnat o extindere rapidă a CTP pe piața românească, iar planurile noastre presupun continuarea achizițiilor și dezvoltărilor de proiecte de clasă A și în 2016", a declarat Remon Vos, director general CTP.

La nivel european, CTP gestionează un portofoliu de proprietăți industriale de clasă A cu o suprafață închiriabilă de 3 milioane de metri pătrați, iar ținta CTP pentru anul 2020 este de a gestiona 5 milioane de metri pătrați.

În România, în mai puțin de un an, grupul CTP a cumpărat 350.000 metri pătrați de spații logistice, adică 20% din piață. CTP concurează în România cu P3, deținută de fonduri de investiții americane, Alinso din Belgia, Globalworth, controlat de omul de afaceri Ioannis Papalekas și australienii de la Valad.

viewscnt
Afla mai multe despre
cbre
ctp