Burcea a scos la vânzare 75 de apartamente pe lacul Snagov

Burcea a scos la vânzare 75 de apartamente pe lacul Snagov
Liviu Iancu
Liviu Iancu
scris 22 oct 2015

Alin Burcea, proprietarul agenției de turism Paralela 45, a scos la vânzare, la jumătatea lunii octombrie, 75 de apartamente construite în trei blocuri pe malul lacului Snagov, care costă între 45.000 de euro și 175.000 de euro și vor fi gata anul viitor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Am scos la vânzare locuințele din primul și singurul proiect de apartamente construit pe malul lacului Snagov. Până acum, la Snagov s-au vândut numai vile. Dacă voiai, până acum, să locuiești cu vedere la Lacul Snagov, trebuia să dai un milion de euro pe o vilă", a declarat Burcea pentru Profit.ro.

Construcția apartamentelor a început în anul 2006 și a fost finanțată exclusiv din fonduri proprii. Burcea a întrerupt lucrările după câțiva ani, din lipsă de finanțare, și le-a reluat anul trecut.

"Am făcut apartamente din două motive: a înțărcat bălaia și nu mai bagă nimeni un milion într-o vilă și, pe de altă parte, cheltuielile de întreținere la o vilă sunt de zece ori mai mari decât la un apartament, iar oamenii nu își mai permit vile", a explicat Burcea.

Cele 75 de apartamente sunt construite în trei blocuri cu trei etaje și mansardă, terenul aferent având o suprafață de 7.000 de metri pătrați. Locuințele sunt de mai multe tipuri, de la garsoniere, care costă 45.000 de euro, apartamente cu două camere, care se vând cu prețuri între 78 și 82.000 de euro și până la apartamente mai mari, de trei sau patru camere, care costă între 130.000 de euro și  175.000 de euro.

Complexul de locuințe are o piscină acoperită, o alta descoperită, un teren de tenis și debarcader la lac. În toate prețurile e inclusă cel puțin o parcare.

"Apartamentele sunt construite într-o zonă foarte frumoasă, lângă palatul Snagov, la 300 de metri de Mănăstirea Snagov. S-a făcut pod pe lac acum trei ani, iar în cinci minute ajungi pe jos la pod și poți să treci, tot pe jos, la mănăstire", spune Burcea.

Burcea este proprietarul agenției de turism Paralela 45, una dintre cele mai mari din România.

viewscnt
Afla mai multe despre
burcea
apartamente
lacul snagov