Proprietarii Ramada Nord investesc 17,5 mil. euro în locuințe la mare și în Băneasa

Proprietarii Ramada Nord investesc 17,5 mil. euro în locuințe la mare și în Băneasa
scris 21 oct 2015

Soții Virgil și Meda de Silvania Călina, proprietarii hotelulului Ramada Nord din București, investesc 17,5 milioane de euro în două complexuri rezidențiale, la Mamaia și pe malul Lacului Băneasa, potrivit organizatorilor târgului imobiliar național - tIMOn.

Complexul de pe Litoral, Beachside Residence, este situat lângă Lacul Siutghiol și va cuprinde 260 de apartamente în patru immobile cu regim de înălțime P+6 și P+8. Investiția în acest proiect se ridică la 10 milioane de euro.

Pentru proiectul din sectorul 1 al Bucureștiului, denumit Lakeside Residences, investitorii vor aloca 7,5 milioane de euro. Acesta este compus din două clădiri cu patru scări fiecare, cu 4 etaje, și totalizează 160 de apartamente și 180 de  locuri de parcare.

Ambele proiecte vor fi lansate la tIMOn, care se va deschide mâine în Piața Constituției din București.

Proiectele sunt dezvoltate prin intermediul firmei De Silva Properties, parte a grupului De Silva, controlat de cei doi soți. Potrivit datelor din presa centrală, Virgil Călina este nașul lui Ilie Năstase, cu care s-a asociat și în firma Reims Beverage, importator de băuturi, dulciuri și tutun. Societatea Reims Beverage (fosta De Silva Beverage) îi are în acționariat pe soții Călina și pe foștii soți Amalia și Ilie Năstase, fiecare cu câte 25% din capital. Firma importă și șampania de lux Louis Roederer Cristal, distribuită în peste 70 de țări.

Compania are o experiență de peste 19 ani în domeniul imobiliar atât ca dezvoltator, cât și constructor și deține numeroase proprietăți, printre care mai multe immobile de apartamente la munte, la mare și în București, precum și hotelul Ramada Nord din Capitală. Societatea este și importator și distribuitor exclusiv în România de produse alimentare, băuturi alcoolice și nealcoolice, printre care Toffifee, Merci, Dom Perignon, Moet & Chandon, Hennessy, Perrier, Vittel, Corny și Schwartau.

tIMOn se desfășoară în perioada 22-25 octombrie și cuprinde o ofertă de peste 20.000 de locuințe noi, disponibile la târg cu prețuri de până la 15% sub nivelul pieței.

viewscnt
Afla mai multe despre
ramada
locuinte
investitii