Cezar Rapotan preia acțiunile soției sale la distribuitorul de materiale de construcții Arabesque

Cezar Rapotan preia acțiunile soției sale la distribuitorul de materiale de construcții Arabesque
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 1 feb 2017

Cezar Rapotan preia pachetul de acțiuni de 20% deținut de soția sa, Angelica Rapotan, la distribuitorul și retailerul de materiale de construcții Arabesque din Galați, pe care l-au înființat în anul 1994. Astfel, Cezar Rapotan ajunge la 98% din acțiuni, iar restul de 2% este deținut de Mircea Rapotan, potrivit datelor din Monitorul Oficial.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Asociații aprobă cesiunea a 200 (douăsute) părți sociale, având o valoare nominală de 14.005 RONfiecare și o valoare totală de 2,801 milioane lei, reprezentând 20% din capitalul social al Societății, de la dna Angelica Rapotan către dl Cezar-Virgil Rapotan. Condițiile cesiunii sunt detaliate în contractul de vânzare-cumpărare de părți sociale semnat”, potrivit anunțului companiei.

Înființat în anul 1994, Arabesque este cel mai mare distribuitor de materiale de constructii și finisaje, cu operațiuni atât în plan intern, cât și extern, potrivit datelor companiei.

Arabesque deține centre comerciale în București, Cluj, Timișoara, Brașov, Constanța, Iași, Craiova, Ploiești, Pitești, Galați, Piatra Neamț, Bacău, Focșani, Tg. Mureș, Oradea și Baia Mare, iar în 2015 a raportat o cifră de afaceri de 1,5 miliarde lei (348 milioane euro) și un profit net de 44,8 milioane lei (10 milioane euro), valori similare cu cele din 2014.

Pe plan extern, Arabesque a deschis un prim centru în Chișinău, Republica Moldova, în  2005. A urmat Ucraina, unde are o rețea alcătuita din 20 de filiale in principalele orase din Ucraina, care operează sub numele Budmax. În luna septembrie 2007, compania a inaugurat o filiala la Sofia, în Bulgaria, iar la sfârșitul aceluiași an a deschis și în Serbia.

Compania detine un portofoliu de peste 10 000 de clienti, din mai multe domenii de activitate, cei mai mulți activând în domeniul construcțiilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
rapotan
transfer
acțiuni