Colliers International preia în administrare Art Business Center, clădire cumpărată recent de proprietarul restaurantelor McDonald’s România

Colliers International preia în administrare Art Business Center, clădire cumpărată recent de proprietarul restaurantelor McDonald’s România

Art Business Center

Profit.ro
Profit.ro
scris 20 iun 2017

Compania de consultanță imobiliară Colliers International a fost aleasă de grupul Hili Properties, proprietarul restaurantelor McDonald’s România, să ofere servicii de property management pentru clădirea de birouri Art Business Center, ajungând acum la un portofoliu administrat de peste 280.000 metri pătrați închiriabili.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Hili Properties a cumpărat clădirea de birouri din zona Herăstrău cu peste 30 de milioane de euro, tranzacție ce a avut loc la începutul lunii mai.

Art Business Center este o clădire cu nouă etaje, are 18.600 de metri pătrați de suprafață închiriabilă și ocupă o amprentă de 3.400 de metri pătrați. Cele trei etaje subterane dispun de 407 locuri de parcare.

În prezent, spațiul este închiriat în proporție de 100%, principalul chiriaș fiind Ponderas Academic Hospital, care a fost preluat recent de Regina Maria, al doilea cel mai mare grup de clinici private din România. Intesa San Paolo Bank este al doilea cel mai mare chiriaș al ART Business Center, cu sediul central în clădire. Bet Active Concept, Kinetic Sport Medicine, Daas Impex, Topanel și Samsung ocupă, de asemenea, spații în clădire.

Liberalii vor să îi scape pe dezvoltatorii imobiliari persoane fizice de sume mari de plată pe care Fiscul le-ar putea recalcula pentru tranzacții din anii trecuți CITEȘTE ȘI Liberalii vor să îi scape pe dezvoltatorii imobiliari persoane fizice de sume mari de plată pe care Fiscul le-ar putea recalcula pentru tranzacții din anii trecuți

Hili Properties, divizia de real estate a companiei Hili Ventures, deține și administrează o serie de proprietăți comerciale pentru închiriere în Letonia, Lituania, Estonia, Malta și România. Portofoliul companiei cuprinde clădiri de afaceri, birouri în cartierele comerciale principale și spații în care funcționează restaurante McDonald's.

Portofoliul administrat de echipa de Real Estate Management Services a Colliers International mai include, pe lângă Art Business Center, proiectele de birouri Hermes Business Campus, Green Court, Ethos House, Polonă 68, Allianz Office Building Brașov și Ștefan cel Mare Building, precum și trei parcuri industriale în Timișoara, Brașov și Arad.

Colliers International Group Inc. este unul dintre liderii globali în domeniul consultanței imobiliare, cu peste 15.000 specialiști care lucrează în 68 de țări

viewscnt
Afla mai multe despre
colliers international
art business center
hili properties