Compania de consultanță imobiliară JLL își extinde departamentul industrial cu un nou Business Developper

Compania de consultanță imobiliară JLL își extinde departamentul industrial cu un nou Business Developper

Costin Bănică, Business Developper Industrial Agency în cadrul JLL

scris 5 iul 2016

Costin Bănică este, începând cu această lună, noul Business Developper Industrial Agency în cadrul companiei de consultanță imobiliară JLL. Din această poziție, el va fi responsabil cu identificarea de noi clienți și oportunități de creștere a departamentului industrial.

Anterior, Costin Bănică a lucrat pentru Colliers International ca Director Asociat al departamentului industrial.

Costin Bănică are o experiență de peste 14 ani în vânzări, din care patru în domeniul imobiliar, având în portofoliu doar în anul 2015 tranzacții care însumează mai mult de 35.000  metri pătrați de spații logistice și industriale.

“Suntem încântați de alăturarea lui Costin Bănică în echipa noastră. Costin este unul dintre cei mai experimentați consultanti de pe piață, având un background excepțional în cei 4 ani de real estate. Sectorul industrial și de logistică este în ultimii 2-3 ani unul dintre cele mai dinamice ale pieței imobiliare locale, iar consolidarea departamentului nostru prin aducerea celor mai buni profesioniști din domeniu este un răspuns la această evoluție și la solicitările din ce în ce mai numeroase ale clienților noștri”, a spus Cristina Pop, Associate Director, Head of Industrial Agency.

JLL România încheie primul trimestru cu 25.000 de metri pătrați închiriați, un record al tranzacțiilor intermediate în ultimul an CITEȘTE ȘI JLL România încheie primul trimestru cu 25.000 de metri pătrați închiriați, un record al tranzacțiilor intermediate în ultimul an

În acest an, JLL va continua să-și consolideze echipa de specialiști, obiectivul fiind să ofere clienților cele mai bune servicii și să își mențină poziția de lider pe piața de consultanță imobiliară din România.

”Vom asista în continuare la dezvoltarea pieței industriale și de logistică atât din punct de vedere al ofertei noi, cât și al cererii, pe fondul evoluției economice și al creșterii consumului. În acest an va fi livrată pe piață o suprafață record de spații logistice și industriale noi, peste 300.000 de metri pătrați, mai mult decât dublul suprafeței finalizate în 2015, ceea ce arată revenirea încrederii dezvoltatorilor în potențialul pieței locale. Sunt încântat să mă alătur echipei JLL, liderul pieței de consultanță imobiliară și sunt convins că noua poziție îmi va oferi posibilitatea de a valorifica cel mai bine oportunitățile pieței”, argumentează Costin Bănică.

viewscnt
Afla mai multe despre
costin banica
jll
departament industrial