Compania Iulius începe lucrările la cea mai înaltă clădire de birouri din România

Compania Iulius începe lucrările la cea mai înaltă clădire de birouri din România
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 apr 2018

Compania Iulius, controlată de omul de afaceri Iulian Dascălu, demarează lucrările la cel de-al patrulea imobil office din totalul de șase pe care le va include proiectul mixt Openville Timișoara.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cu o înălțime de 155 de metri și 27 de etaje, United Business Center 0 (UBC 0) va fi cea mai înaltă clădire de birouri din România, potrivit reprezentanților companiei. Proiectul Openville se construiește, în prezent, în proximitatea Iulius Mall Timișoara și va avea 130.000 metri pătrați de spații de birouri.

Termenul estimat de livrare pe piață pentru UBC 0 este ultimul trimestru din 2019. 

Tranzacție: Grupul industrial Flux a cumpărat proprietățile din Iași ale Romcarbon cu peste 7 milioane euro. Acțiunile vânzătorului urcă puternic CITEȘTE ȘI Tranzacție: Grupul industrial Flux a cumpărat proprietățile din Iași ale Romcarbon cu peste 7 milioane euro. Acțiunile vânzătorului urcă puternic

UBC 0 va avea o suprafață construită de peste 74.900 metri pătrați și, asemenea celorlalte clădiri din ansamblul mixt, va îmbina spațiile moderne de birouri cu cele de retail. Astfel, demisolul și parterul vor fi dedicate magazinelor și restaurantelor tematice, iar la etajul întâi se vor regăsi săli pentru conferințe și evenimente. Spațiile de birouri vor avea o suprafață totală de 52.000 metri pătrați închiriabili. 

În paralel, pe șantierul proiectului se lucrează la cea de-a treia clădire de birouri, de 19.000 metri pătrați închiriabili, precum și la o suprafață suplimentară de retail, de aproximativ 47.000 metri pătrați. Până în prezent, în ansamblul Openville au fost finalizate două clădiri de birouri, cu un total de 31.000 metri pătrați închiriabili, precum și prima parcare supraetajată din Timișoara, cu 910 locuri.

Cel mai mare pol de business, retail și entertainment din vestul României va fi inaugurat în trimestrul patru al acestui an, odată cu finalizarea primei etape de dezvoltare. Aceasta va include: noile zone de retail, 50.000 metri pătrați de spații office în operare și alți 52.000 metri pătrați în construcție, un parc, un pasaj subteran destinat traficului auto și noi locuri de parcare.

În perioada următoare, vor fi demarate lucrările de construcție la o nouă parcare subterană și la un tunel auto care va fluidiza traficul din întregul areal.

Proiectul mixt Openville este realizat de companiile IULIUS și Atterbury Europe, reprezentând o investiție estimată la peste 220 milioane de euro.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
openville
iulius
iulian dascalu