Grupul german Siemens prelungește cu 5 ani contractul cu West Gate, parc de afaceri deținut de Liviu Tudor

Grupul german Siemens prelungește cu 5 ani contractul cu West Gate, parc de afaceri deținut de Liviu Tudor
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 apr 2018

Grupul german Siemens, cu afaceri în România de 160 milioane de euro în 2016 din activități în domeniile electrificării, automatizărilor și digitalizării, a prelungit contractul de închiriere pentru încă 5 ani a spațiului de birouri cu West Gate, parc de afaceri deținut de Liviu Tudor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În același timp, suprafața închiriată a fost extinsă cu aproximativ 700 metri pătrați  West Gate găzduiește Siemens încă din 2008, iar contractul recent semnat va intra în vigoare în luna decembrie 2018.

Recent, Liviu Tudor a deschis în West Gate Studio One - Acommodation Suites, o unitate de cazare de patru stele, investiție de 500.000 de euro. În parcul de afaceri se va construi și o piscină de 1,5 milioane euro.

Senatorii au adoptat noua ”taxă pe stâlp”: Turnurile turbinelor eoliene - incluse în categoria clădirilor pentru a putea fi impozitate CITEȘTE ȘI Senatorii au adoptat noua ”taxă pe stâlp”: Turnurile turbinelor eoliene - incluse în categoria clădirilor pentru a putea fi impozitate

West Gate este amplasat în cartierul Militari, în imediata apropiere a stației de metrou Preciziei, fiind compus din cinci clădiri de birouri, având o suprafață totală închiriabilă de 75.000 de metri pătrați. 

În West Gate au sedii companii precum Dacia Renault, Societe Generale European Business Services, Ericsson, WNS, Citi, Accenture, Panasonic, Alpha Bank, Carestream Health sau Medicover.

West Gate face parte din portofoliul Genesis Property, o companie de dezvoltare imobiliară cu o experiență de peste 15 ani pe piața locală. Compania a dezvoltat parcurile de birouri West Gate și Novo Park, care totalizează circa 150.000 de metri pătrați de spații de birouri de clasa A. Genesis Property este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus privat din România, West Gate Studios, care cuprinde 925 de garsoniere și apartamente destinate închirierii.

Valoarea investițiilor realizate de Genesis Property în România se ridică la peste 400 de milioane de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
siemes
west gate