CONFIRMARE Andrei Lișinschi intră pe piața rezidențială cu un proiect amplu, dezvoltat pe un teren de la George Becali

CONFIRMARE Andrei Lișinschi intră pe piața rezidențială cu un proiect amplu, dezvoltat pe un teren de la George Becali
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 ian 2023

Dezvoltatorul cu capital autohton Alsin Management va investi peste 40 milioane de euro în dezvoltarea First Estates Pipera.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Proiectul va reuni 464 de apartamente în patru corpuri de clădire.

EXCLUSIV Fondul britanic de investiții First Property Group renunță surprinzător, pe ultima sută de metri, la EXIT-ul din România. Acum chiar vrea să cumpere. „Nu am văzut niciodată așa ceva, s-a schimbat peste noapte.” CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Fondul britanic de investiții First Property Group renunță surprinzător, pe ultima sută de metri, la EXIT-ul din România. Acum chiar vrea să cumpere. „Nu am văzut niciodată așa ceva, s-a schimbat peste noapte.”

Prima fază, aflată deja în construcție, include 232 de studiouri duble și apartamente cu două, trei și patru camere și va fi livrată în aprilie 2024.

În toamnă, Profit.ro a anunțat că gălățeanul Andrei Lișinschi, care a moștenit afacerea din metalurgie Profiland dezvoltată de tatăl său, intră pe piața rezidențială cu un proiect amplu, cu peste 400 de apartamente, în zona corporațiilor din Pipera, pe un teren ce i-a aparținut omului de afaceri George Becali.

viewscnt
Afla mai multe despre
alsin management
first estates pipera