CONFIRMARE BCR mută anul viitor 1.000 de angajați din clădirea Bancorex în Business Garden Bucharest, noul complex al grupului IKEA

CONFIRMARE BCR mută anul viitor 1.000 de angajați din clădirea Bancorex în Business Garden Bucharest, noul complex al grupului IKEA
scris 13 aug 2019

Banca Comercială Română (BCR), membră a grupului Erste, își va muta sediul în 2020, într-un spațiu de 14.000 metri pătrați din Business Garden Bucharest, devenind cel mai mare chiriaș al celui de-al doilea proiect dezvoltat de Vastint România, parte a grupului IKEA, informație anunțată astăzi oficial și prezentată anterior în premieră de Profit.ro.

Proiectul, amplasat în zona Orhideea, a fost deja livrat, având un grad de ocupare de 65% până în prezent. BCR va ocupa șase etaje dintr-o clădire cu opt nivele, potrivit informațiilor Profit.ro. Complexul de birouri Business Garden Bucharest, pre-certificat LEED Platinum, este al șaselea dintr-o serie cu același nume, dezvoltat de către Vastint în mai multe orașe din Europa.

BCR își va muta toate operațiunile din Bucharest Financial Plaza, sediul central de pe Calea Victoriei, clădire ce a fost scoasă deja la vânzare.

„Business Garden Bucharest a fost alegerea potrivită pentru noi, deoarece continuăm procesul de consolidare a operațiunilor noastre centrale început odată cu relocarea în The Bridge”, a declarat Elke Meier, CFO BCR.

Situat în zona central vestică a Bucureștiului, la intersecția dintre Calea Plevnei și pasajul Basarab, adiacent Galeriei Comerciale Carrefour Orhideea, complexul include trei clădiri de birouri de clasa A, cu o suprafață închiriabilă totală de aproape 43.000 mp, cu servicii publice și comerciale disponibile la parter.

EXCLUSIV One United cumpără de la Vasile Petrescu, fost acționar al MindBank, un teren într-o zonă exclusivistă a Bucureștiului. Plata se face în apartamente CITEȘTE ȘI EXCLUSIV One United cumpără de la Vasile Petrescu, fost acționar al MindBank, un teren într-o zonă exclusivistă a Bucureștiului. Plata se face în apartamente

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, are o rețea de 21 de centre de afaceri și 22 de birouri mobile dedicate companiilor și 482 de unități de retail situate în majoritatea orașelor din țară cu peste 10.000 de locuitori.

Vastint România este deținută de Vastint Holding. La rândul său, Vastint Holding este deținută de Interogo Holding, care este deținută de Interogo Foundation. Interogo Foundation deține și Inter IKEA Group. Ingvar Kamprad, decedat anul trecut, a recunoscut pentru o publicație elvețiană că familia sa deține Interogo Foundation.

viewscnt
Afla mai multe despre
bcr
business garden bucharest
ikea
vastint