Coresi Shopping Resort a înregistrat vânzări de 60 de milioane de euro în primul an de funcționare

Coresi Shopping Resort a înregistrat vânzări de 60 de milioane de euro în primul an de funcționare
Cristina Dobreanu
Cristina Dobreanu
scris 4 apr 2016

Centrul comercial dezvoltat de Immochan în Brașov, Coresi Shopping Resort, a avut vânzări de 60 de milioane de euro și opt milioane de vizitatori, în primul an de la deschidere.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În prezent, Coresi Shopping Resort are un grad de ocupare de 100% și găzduiește peste 120 de branduri, dintre care 14 locale, 47 naționale și 62 internaționale.

”De la început, ne-am dorit să facem din Coresi, prin conceptul unic Shopping Resort, o adevărată scenă a comunității, un spațiu în care brașovenii se pot bucura de timpul lor liber”, a declarat Tatian Diaconu, director general Immochan România.

iQuest va ocupa 1.600 mp în Coresi Business Park Brașov, începând din august 2016 CITEȘTE ȘI iQuest va ocupa 1.600 mp în Coresi Business Park Brașov, începând din august 2016

În octombrie 2015 a fost demarată a doua fază de extindere a proiectului Coresi, cu un nou parc comercial de tip Strip Mall (adică o zonă comercială în care magazinele sunt așezate în șir, având un trotuar în față). Denumit Street Coresi, parcul comercial va include 12 spații comerciale, cu 300 metri de fațade și 450 locuri de parcare. Investiția totală se ridică la 10 milioane de euro.

Immochan România, înființat în ianuarie 2012, administrează, în prezent, un portofoliu de 23 de centre comerciale.

viewscnt
Afla mai multe despre
coresi shopping resort
brasov
immochan