Ford Fiesta, mașina de mici dimensiuni numărul 1 în Europa în prima jumătate a anului 2015

Ford Fiesta, mașina de mici dimensiuni numărul 1 în Europa în prima jumătate a anului 2015
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 aug 2015

Ford Fiesta a fost mașina de mici dimensiuni cu cele mai mari vânzări în Europa în prima jumătate a anului 2015. Clienții au cumpărat 173.999 de unități Fiesta în Europa între ianuarie și iunie 2015 – o creștere de 3,6% comparativ cu aceeași perioadă din 2014.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Vânzările Fiesta de 33.646 unități în iunie 2015 au fost cu 22,3% mai mari decât în iunie 2014 și au urmat introducerii în luna mai a acestui an, de noi culori și îmbunătățiri aduse consumului de combustibil și echipamentelor.

“Europenilor le plac foarte mult mașinile mici și au standarde ridicate si suntem mândri că Fiesta rămâne în top” a declarat Roelant de Waard, Vicepreședinte, Marketing, Vânzări & Service, Ford Europa. “Acum clienții pot alege din cea mai mare varietate de modele Fiesta, inclusiv modelul îmbunătățit Fiesta ECOnetic și noi culori precum Silver Silk.”

Fiesta a fost pe locul doi în topul vânzărilor generale de mașini în Europa între ianuarie și iunie în acest an și a fost mașina de mici dimensiuni cel mai bine vândută în Europa pentru al treilea an consecutiv în întregul an 2014.

viewscnt
Afla mai multe despre
ford fiesta
masina de mici dimensiuni