CTP se împrumută cu peste 75 milioane euro pentru extinderea parcului logistic CTPark Bucharest West

CTP se împrumută cu peste 75 milioane euro pentru extinderea parcului logistic CTPark Bucharest West
scris 10 iul 2017

CTP, unul dintre cei mai mari investitori în spații logistice și industriale din România, se împrumută de la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) și BCR cu 75,8 milioane de euro, pentru extinderea parcului logistic CTPark Bucharest West cu încă două depozite, în suprafață totală de 70.000 metri pătrați. Din împrumut, 36,7 milioane euro vor fi acordați de BERD și 39,1 milioane euro de BCR, 

Investiția totală în această fază a extinderii va fi de 108,9 milioane de euro. Cu o suprafață închiriabilă planficată de 600.000 de metri pătrați, CTPark Bucharest West este proiectat să devină parcul logistic cu cea mai mare suprafață din România.

Portland Trust a închiriat circa 80% din primele două clădiri ale complexului de birouri Oregon Park CITEȘTE ȘI Portland Trust a închiriat circa 80% din primele două clădiri ale complexului de birouri Oregon Park

CTP, companie cu capital olandez, a preluat CTPark Bucharest West de la Prologis în 2015, într-o tranzacție estimată la 60 milioane de euro. Parcul este situat la circa 23 kilometri de București, în Bolintin-Deal.

CTP este un dezvoltator și administrator full-service de proprietăți comerciale, specializat în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaționale și locale de prim rang, care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală si de Est. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu peste 3.9 milioane de metri pătrați de spații de clasa A în peste 60 de puncte strategice.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu 615.000 mettri pătrați suprafață închiriabilă situați în opt orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Pitești, Sibiu, Timișoara și Turda.

viewscnt
Afla mai multe despre
ctpark bucharest west
berd
bcr
depozite