Cushman & Wakefield Echinox își mărește echipa

Cushman & Wakefield Echinox își mărește echipa

Dan Năstase

Profit.ro
Profit.ro
scris 5 dec 2019

Cushman & Wakefield Echinox își consolidează echipa prin recrutarea lui Dan Năstase în poziția de Property Manager în cadrul departamentului de Asset Services.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În cadrul companiei Cushman & Wakefield Echinox, Dan Năstase a preluat coordonarea portofoliului de centre comerciale deținute de PENNY Market constând în 25.000 de metri pătrați de spații comerciale situate în orașele Buzău, Brăila, Târgoviște, Ploiești și București. În cele cinci proiecte sunt deschise cinci magazine PENNY, de tip discount, iar oferta comercială a fost diversificată în funcție de specificul fiecărei locații cu magazine ale retailerilor Decathlon, Deichmann, JYSK, Pepco, Takko și ZooCenter.

Tranzacție: Globalworth continuă extinderea pe sectorul industrial și intră în parteneriat cu grupul maltez Zacaria pentru patru proiecte din România CITEȘTE ȘI Tranzacție: Globalworth continuă extinderea pe sectorul industrial și intră în parteneriat cu grupul maltez Zacaria pentru patru proiecte din România

Dan Năstase va avea funcția de Property Manager și se va ocupa de menținerea relației cu chiriașii, coordonarea furnizorilor și a echipelor ce asigură buna desfășurare a activităților specifice unei clădiri, identificarea permanentă de noi oportunități de creștere a veniturilor și livrarea serviciilor în concordanță cu contractele încheiate.

Dan Năstase este un specialist cu o experiență de peste 10 ani în domeniul imobiliar, a coordonat activități de Leasing, Facility și Project Management pentru proprietăți de birouri și comerciale în cadrul firmelor Jupiter Group și Krammer & Wagner.

viewscnt
Afla mai multe despre
cushman & wakefield echinox
dan nastase