Cushman & Wakefield Echinox își mărește echipa de management

Cushman & Wakefield Echinox își mărește echipa de management

Andrei Brînzea

scris 6 feb 2020

Cushman & Wakefield Echinox își consolidează echipa de management prin recrutarea lui Andrei Brînzea în poziția de Partner - Land & Industrial Agency.

Andrei Brînzea este un specialist cu o experiență de peste 12 ani în domeniul imobiliar, fiind implicat in dezvoltarea rețelei de magazine pentru lanțurile Lidl și Kaufland și în consultanță pentru dezvoltarea terenurilor comerciale, rezidențiale și industriale, în ultimii 4 ani ocupând poziția de Head of Land Development la CBRE. Pe parcursul carierei, Andrei a fost implicat într-o serie de tranzacții cu terenuri pentru dezvoltări mixte cu o valoare totală de aproximativ 80 de milioane de euro.

Andrei Brînzea va coordona departamentul Industrial și se va concentra pe dezvoltarea relațiilor cu clienții strategici, și pe identificarea și materializarea de noi oportunități de piață.

Românii - cei mai interesați europeni să economisească pentru a-și cumpăra o casă CITEȘTE ȘI Românii - cei mai interesați europeni să economisească pentru a-și cumpăra o casă

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanță imobiliară de top pe piața locală, activând ȋn toate segmentele pieței imobiliare.

Departamentul de Industrial, înfiintat în urmă cu peste 15 ani, a fost implicat de-a lungul timpului în numeroase tranzacții, intermediind doar în ultimii trei ani contracte de închiriere de aproximativ 100.000 de metri pătrați.

viewscnt
Afla mai multe despre
cushman & wakefield echinox
andrei brinzea