Demisie la vârful CRH Ciment

Demisie la vârful CRH Ciment

Jean-Andre Guillaume

Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 17 apr 2020

Argentinianul Gustavo Navarro a demisionat din postul de director general al companiei CRH Ciment, funcția fiind preluată de francezul Jean-Andre Guillaume Cavalier, Managing Director Cement CRH.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Acesta din urmă a primit un mandat de 3 ani.

Navarro a demisionat și din poziția de președinte al Consiliului de Administrație al societății, preluată acum de administratorul polonez Mariusz Bogacz.

În vara anului 2016, producătorul local de materiale de construcții CRH România, care a preluat în 2015 businessul Lafarge din România, l-a numit pe argentinianul Gustavo Navarro în funcția de director general, poziție care, până în luna noiembrie 2015, a fost ocupată de Costin Borc. În 2016, Borc era vicepremier și ministru al Economiei.

EXCLUSIV Circa 3.600 de români au obținut credite Prima Casă în primul trimestru, deși plafonul de garantare a fost distribuit spre final de februarie. „Programul se derulează în aproximativ același ritm ca până acum.“ CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Circa 3.600 de români au obținut credite Prima Casă în primul trimestru, deși plafonul de garantare a fost distribuit spre final de februarie. „Programul se derulează în aproximativ același ritm ca până acum.“

În august 2015, grupul CRH a preluat pentru 6,5 miliarde de euro o parte din activele companiilor Lafarge și Holcim, printre acestea numărându-se și operațiunile Lafarge din România. Prin această achiziție, CRH a intrat în top 3 al celor mai mari jucători din industria materialelor de construcții din lume și a devenit numărul 2 la nivel mondial pe piața de agregate.

În România, CRH deține și operează două fabrici de ciment la Medgidia și Hoghiz, o stație de măcinare la Târgu-Jiu, precum și o rețea de terminale de ciment, cariere, balastiere, depozite de agregate și stații de betoane.

În mai anul trecut, CRH a semnat preluarea mai multor active din România ale Pomponio.

viewscnt
Afla mai multe despre
crh romania
gustavo navarro