Dezvoltatorii Militari Residence se mută de la periferia Capitalei spre centru, unde construiesc 460 de apartamente

Dezvoltatorii Militari Residence se mută de la periferia Capitalei spre centru, unde construiesc 460 de apartamente
Cristina Cuncea
Cristina Cuncea
scris 28 sep 2015

Investitorii implicați în dezvoltarea complexului rezidențial Militari Residence construiesc, prin intermediul unei persoane fizice, două ansambluri rezidențiale cu 460 de apartamente situate în apropiere de Parcul Tineretului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ambele ansambluri sunt realizate pe persoană fizică, pe numele Robu Năstase, dar în proiecte sunt implicați dezvoltatorii Militari Residence, Iulian Robu și Constantin Căpățână. De altfel, show-room-urile celor două complexuri sunt localizate în Militari Residence.

Reprezentanții dezvoltatorului nu au răspuns solicitării Profit.ro privind investiția și stadiul proiectelor. Potrivit estimărilor Profit.ro, investiția în cele două proiecte se ridică la circa 15 milioane de euro, fără teren, parcări și amenajarea spațiilor exterioare.

Cel mai mare complex dintre cele două este Carol City Park, dezvoltat pe un teren de aproape 6.000 de metri pătrați pe Strada Frigului nr. 18. Terenul a aparținut firmei Park View Developments, cotrolată de mai mulți oameni de afaceri israelieni, și a fost executat de Bancpost. Terenul a aparținut cândva fostei fabrici Antrefrig.

În luna mai, terenul a fost scos la licitație de executorul judecătoresc al Park View Development la un preț de pornire de aproape 15 milioane de lei, inclusiv TVA (3,4 milioane de euro).

Potrivit datelor disponibile pe site-ul și pe pagina de Facebook ale proiectului, Carol City Park este compus dintr-un singură clădire, formată din mai multe paliere. Toate palierele sunt în fază de construcție, iar fiecare etaj va avea 40 de apartamente (garsoniere, apartamente de 2 și 3 camere).

Complexul va avea 313 locuințe și este structurat pe 2 subsoluri, parter și 8 etaje, din care 7 și 8 vor fi retrase.

Al doilea complex, Tineretului City, amplasat pe Calea Văcărești nr. 356-358, este construit pe un teren de circa 2.000 de metri pătrați și va avea 148 de apartamente. Imobilul, cu 10 etaje, va avea 184 de locuri de parcare.

Prețurile la care sunt scoase la vânzare locuințele în cele două ansambluri pornesc de la 1.250 de euro pe metrul pătrat, fără TVA.

Iulian Robu și Constantin Căpățână au construit peste 40 de blocuri, cu aproximativ 4.000 de apartamente, în urma unei investiții de 80 de milioane de euro în Militari Residence, asigurată din fonduri proprii. Militari Residence este unul dintre cele mai mari ansambluri rezidențiale din zona București-Ilfov.

viewscnt
Afla mai multe despre
locuinte
investitie
tineretului