Dezvoltatorul imobiliar Forty Management, afaceri în creștere. Urmează Central District Lagoon City

Dezvoltatorul imobiliar Forty Management, afaceri în creștere. Urmează Central District Lagoon City

Lucian Azoiței, CEO Forty Management

Profit.ro
Profit.ro
scris 24 nov 2021

Forty Management, unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari de proiecte mixte și regenerare urbană din România, a raportat pentru primele nouă luni din 2021 o cifră de afaceri consolidată de 109,43 milioane de lei, în creștere cu 76,33% față de perioada similară din 2020, și un profit net de 36,04 milioane lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Marja netă din vânzările de proprietăți rezidențiale a atins 36,18% în T3 2021, în timp ce indicatorul loan to value a scăzut la jumătate, până la 22,64% la 30 septembrie 2021. Vânzările au înregistrat creșteri, am vândut integral Central District 4 Elemente și 90% din Central District Viitorului 134, cu nouă luni înainte de finalizarea acestui proiect. Faptul că proiectul nostru major, Central District Lagoon City, a intrat în linie dreaptă, se­tează premise excelente pentru o performanță ridicată în anii următori“, a declarat Gabriel Voinea, CFO al Forty Management.

Noua propunere a PSD pentru Ministerul Economiei CITEȘTE ȘI Noua propunere a PSD pentru Ministerul Economiei

Indicatorul EBITDA a crescut cu 36,4%, ajungând la valoarea de 39,83 milioane de lei. La finalul trimestrului 3 din 2021, compania înregistrează un profit brut de 43,14 milioane lei, valoare ce conține și impactul pozitiv al reevaluarii activelor aflate în proprietate.

În primele trei trimestre ale anului, Forty Management a vândut și pre-vândut 209 de apartamente și 222 de locuri de parcare.

„Urmează Central District Lagoon City, primul proiect de reconversie urbană carbon neutral din Europa de Est, al cărui concept l-am finalizat, urmând ca anul viitor să demarăm lucrările de construcție. Un alt proiect de excepție pe care îl pregătim este Central District Royal Suites, un turn de 122 m înălțime cu locuințe exclusiviste, ce va fi primul proiect imobiliar din București cu galerie de artă publică, fațade ventilate din panouri solare și o vedere neîntreruptă de 270 de grade pentru fiecare apartament”, spune Lucian Azoiței, CEO Forty Management.

Forty Management are în portofoliu terenuri cu o suprafață totală de 43.000 mp, pe care preconizează dezvoltarea de noi proiecte rezidențiale cu o suprafață de peste 138.000 mp și o valoare de piață ce depășește 310 milioane euro. Noile proiectele se află în proces de obținere a autorizației de construcție.

Portofoliul companiei include proiectele Central District Cuza 99, Central District 4 Elemente, Central District Viitorului 134, Central District Lagoon City și Central District Royal Suites, proiecte finalizate și în curs de dezvoltare.

Compania a fost fondată de Lucian Azoiței și Tudor Bădițescu. În prezent, familia Azoiței deține acțiuni în valoare de 88,5% și Tudor Bădițescu, 11,5 %.

Piața rezidențială din România - cele mai bune rezultate din ultimele decenii. Timișoara a devansat în premieră Clujul CITEȘTE ȘI Piața rezidențială din România - cele mai bune rezultate din ultimele decenii. Timișoara a devansat în premieră Clujul

Portofoliul companiei cuprinde 333 de apartamente finalizate, 600 de apartamente în construcție, un hotel de 5 stele cu 300 de camere, 9.000 mp de spații de birouri precum și spații comerciale (2.300 mp finalizate și 8.300 mp în curs de dezvoltare).

viewscnt
Afla mai multe despre
forty management
imobiliare