Dezvoltatorul imobiliar israelian Hagag își extinde portofoliul și cumpără o clădire din centrul Bucureștiului cu 9 milioane de euro

Dezvoltatorul imobiliar israelian Hagag își extinde portofoliul și cumpără o clădire din centrul Bucureștiului cu 9 milioane de euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 dec 2019

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe, parte a Hagag Group din Israel, continuă investițiile în București, adăugând o nouă proprietate în portofoliul local.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Clădirea situată în strada Tudor Arghezi numărul 21 se întinde pe o suprafață de teren de 1.507 de metri pătrați și afișează o suprafață totală construită de 7.013 de metri pătrați dispuși într-un regim de înălțime de S+D+P+6E+7R. 

Biroul Re/Max al lui Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea - fuziune cu un alt birou Re/Max CITEȘTE ȘI Biroul Re/Max al lui Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea - fuziune cu un alt birou Re/Max

Valoarea tranzacției depășește 9 milioane de euro. 

Clădirea își va menține destinația inițială și va deservi segmentul de spații de birouri, urmând a intra, începând cu primul trimestru al anului viitor, într-un amplu proces de transformare. Peste 4 milioane de euro vor fi investiți în operațiunile de reconsolidare, recompartimentare și modernizare ale imobilului. 

Hagag Development Europe este un dezvoltator imobiliar specializat în proiecte rezidențiale și comerciale în România. Compania este implicată în achiziționarea, dezvoltarea și renovarea unor imobile și proiecte care implică mai mult de 200 de milioane de euro investite în zonele de lux și de dezvoltare ale Bucureștiului.  

Grupul Hagag a intrat în liga mare a investitorilor imobiliar în 2010, când s-a listat pe Bursa de la Tel Aviv. Până acum, grupul a dezvoltat peste 50 de proiecte rezidențiale și comerciale în Tel Aviv.  Frații Yitzhak și Eido Hagag, fondatorii grupului, s-au dezvoltat prin achiziția a o serie de investitori israelieni, iar anul trecut a fost unul dintre ofertanții interesanți să cumpere Africa Israel Investments, companie care deține în România mallul AFI Palace Cotroceni.

viewscnt
Afla mai multe despre
hagag
strada tudori arghezi
cladire birouri