Dezvoltatorul P3 și-a mutat sediul central în Charles de Gaulle Plaza

Dezvoltatorul P3 și-a mutat sediul central în Charles de Gaulle Plaza
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 iun 2018

P3, investitorul și dezvoltatorul pan-european de proprietăți logistice, și-a relocat sediul central în Charles de Gaulle Plaza, unde a închiriat o suprafață de 230 metri pătrați de birouri, la ultimul etaj al clădirii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

P3 construiește, deține, dezvoltă și gestionează proprietăți logistice în Europa, cu peste 4 milioane de metri pătrați suprafață închiriabilă. În România, P3 are în proprietate 14 clădiri și peste 100.000 metri pătrați de teren pentru dezvoltări noi.

Charles de Gaulle Plaza este una dintre clădirile emblematice de birouri de clasă A din București, cu o suprafață de 23.000 metri pătrați închiriabili dispuși pe 16 etaje, la care se adaugă cinci niveluri de parcare subterană.

Blaxy a început să vândă apartamente pe litoral în regim de proprietate periodică CITEȘTE ȘI Blaxy a început să vândă apartamente pe litoral în regim de proprietate periodică

Clădirea se află în proprietatea fondului german de investiții GLL Real Estate Partners, activ pe piețele din Europa, Statele Unite ale Amercii și America Latină, fond ce administrează peste 60 de proprietăți doar în Europa, în valoare de peste 3 miliarde de euro. În România, fondul mai deține clădirile de birouri Floreasca Park și Victoria Center.

viewscnt
Afla mai multe despre
p3
charles de gaulle plaza