Dezvoltatorul VGP a cumpărat teren în Brașov pentru un nou parc logistic

Dezvoltatorul VGP a cumpărat teren în Brașov pentru un nou parc logistic

VGP Timișoara

scris 6 iun 2018

Dezvoltatorul belgian de spații logistice și parcuri industriale VGP a cumpărat un teren de 230.000 metri pătrați în Brașov cu intenția de a dezvolta pe acest amplasament peste 100.000 metri pătrați de spații logistice clasa A, care să fie livrați într-un interval estimat la acest moment între 12 și 18 luni.

Grupul imobiliar VGP este specializat în achiziția, construcția, leasingul și administrarea spațiilor industriale și logistice.

În România deține, începând cu 2012, alte două parcuri logistice, respectiv VGP Park Timișoara, cu 270.000 metri pătrați de teren și peste 120.000 metri pătrați suprafață închiriabilă, și VGP Park Sibiu, cu 97.000 metri pătrați de teren și mai mult de 45.000 metri pătrați suprafață închiriabilă.

Date Profit.ro: Kaufland a lansat, discret, planul pentru construcția unui nou hypermarket, în apropierea Bucureștiului. Contract semnat cu firma Comnord CITEȘTE ȘI Date Profit.ro: Kaufland a lansat, discret, planul pentru construcția unui nou hypermarket, în apropierea Bucureștiului. Contract semnat cu firma Comnord

Tranzacția a fost intermediată de Dunwell, un start-up înființat în 2017 în București.

Profit.ro a anunțat luna trecută că VGP  a cumpărat terenuri cu o suprafață totală de peste 330.000 de metri pătrați pentru proiecte viitoare în România.

viewscnt
Afla mai multe despre
dunwell
vgp
teren
tranzactie